Cd

Le corbeau

Soprano (uitvoerder)
Titel
Le corbeau
Uitvoerder
Soprano 1979-
Uitgever
EMI, 2011
1 cd
Speelduur
00:48:26
EAN
5099909779303
CDR
JK166930
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P - Populaire muziek (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Soprano

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Georges Biard

Saïd M'Roubaba (Marseille, 14 januari 1979), beter bekend als Soprano, is een Franse rapper van Comoorse afkomst uit Marseille. Hij is lid van de rapgroep Psy4 de la Rime, maar vergaart in zijn thuisland voornamelijk bekendheid als soloartiest. Zijn rapstijl wordt gekenmerkt door een zuidelijke tongval uit de regio van Marseille.

Discografie

  • 2004 - We copy the Remix (Mixtape)
  • 2006 - Psychanalyse Avant l'Album (Mixtape)
  • 2007 - Puisqu'il faut vivre (Album)
  • 2009 - De Puisqu'il faut vivre à La Colombe (Mixtape)
  • 2010 - La Colombe (Album)
  • 2011 - Le Corbeau (Album)
  • 2014 - Cosmopolitanie (Album)
  • 2016 - L'Everest (Album)
  • 2018 - Phoenix (Album)

Opmerkingen