Cd

Puisqu'il faut vivre

Soprano (uitvoerder)

Puisqu'il faut vivre

Genre:
Titel
Puisqu'il faut vivre
Uitvoerder
Soprano 1979-
Uitgever
Hostile, 2007
1 cd
Aantekening
Ook als opendisc afspeelbaar
EAN
0094638735724
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P2 - Populaire muziek Frans (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 4 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Soprano

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Georges Biard

Saïd M'Roubaba (Marseille, 14 januari 1979), beter bekend als Soprano, is een Franse rapper van Comoorse afkomst uit Marseille. Hij is lid van de rapgroep Psy4 de la Rime, maar vergaart in zijn thuisland voornamelijk bekendheid als soloartiest. Zijn rapstijl wordt gekenmerkt door een zuidelijke tongval uit de regio van Marseille.

Discografie

  • 2004 - We copy the Remix (Mixtape)
  • 2006 - Psychanalyse Avant l'Album (Mixtape)
  • 2007 - Puisqu'il faut vivre (Album)
  • 2009 - De Puisqu'il faut vivre à La Colombe (Mixtape)
  • 2010 - La Colombe (Album)
  • 2011 - Le Corbeau (Album)
  • 2014 - Cosmopolitanie (Album)
  • 2016 - L'Everest (Album)
  • 2018 - Phoenix (Album)

Opmerkingen