Game
Meertalig

Steep

Steep

Platform:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Genre:
Cruise in de gigantische open wereld van de Alpen en Alaska, waar de poeder altijd vers is en je run nooit eindigt. Trotseer en overwin ‘s werelds meest legendarische bergen op je ski’s, in je wingsuit, op je snowboard of met je paraglide.
Titel
Steep
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
Ubisoft Entertainment, © 2016
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 speler; network players:2-4; HDD: 21,35 GB minimum; dualshock vibration; HD video output 720P 1080i 1080P; remote play supported
Aantekening
Spel in het Engels en Frans, handleiding in het Nederlands en Frans.
EAN
3307215974278
Plaatsingssuggestie
621.8 (SISO) Games (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Na de Olympische Winterspelen ook zin gekregen in snowboarden of een andere wintersport? Met de game ‘Steep’ kan je zelf testen of jij het in je hebt om een medaille te winnen op een van de twaalf officiële olympische disciplines. De ‘hoofdgame’ is eigenlijk een open wereld waarin je met een snowboard, ski’s, wingsuit of paraglide van een besneeuwde bergwand kan afscheuren, terwijl je onderweg bomen en rotsen ontwijkt. Er zijn losse evenementen te volgen, maar een campagne of missie is er niet. XGN.nl/Stefan Stuursma: ‘Steep is meer een simulator dan een arcade sportgame, al is er een gezonde mix van beiden aanwezig. De game voelt alles behalve traag aan, maar verwacht geen over-de-top stunts als in bijvoorbeeld de oude SSX-games. Gameplaytechnisch is Steep dik in orde. (…) Grafisch indrukwekkend’. Als uitbreiding is toegevoegd: ‘Road to The Olympics’. Vanaf 12 jaar.