Ron Goossens : low-budget stuntman

Steffen Haars (regisseur), Tim Haars (acteur), Bo Maerten (acteur)
De alcoholische stuntman Ron Goossens krijgt te maken met een ultimatum van zijn vrouw waarin ze verkondigt slechts bij hem te blijven als hij de succesvolle actrice Bo Maerten in bed weet te krijgen.
Titel
Ron Goossens : low-budget stuntman
Regisseur
Steffen Haars Flip Van der Kuil
Acteur
Tim Haars Bo Maerten Henry Van Loon Michiel Romeyn Dennie Christian
Taal
Nederlands
Uitgever
E One, 2017
1 dvd-video
Oorspr. opname
2017
Speelduur
ca. 75 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Engels
EAN
8713045248659

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Komedie van het regisseursduo Steffen Haars en Flip van der Kuil met Tim Haars (Bro's before ho's; Bureau Raampoort). Ron Goossens is een werkloze alcoholist die per ongeluk veel bekendheid krijgt door een YouTube-filmpje van een mislukte stunt met een auto. Zijn overspelige vrouw stelt hem een ultimatum: als het hem lukt de meest succesvolle actrice van Nederland (Bo Maerten als zichzelf) in bed te krijgen wil ze hem terugnemen. Ron gaat daarom in op het aanbod van een filmmaker die hem inhuurt als goedkope stuntman en hoopt zo indruk te maken op Bo. De recensenten geven 2-4 sterren. VPRO Cinema (vpro.nl) mist de 'juiste toon' en vindt de film 'nooit echt grappig'. André Waardenburg (NRC 24-1-'17) schrijft: '(...) even plat, bot en boers als hun eerdere successen New Kids en Bro’s before Ho’s (...) Maar hij is ook erg vermakelijk, vooral dankzij racistische en seksistische grappen die expres over het randje gaan. (...) De eindeloos lange rij cameo’s is ook leuk (...) Lachen, gieren b…Lees verder

Over Steffen Haars

Steffen Gerardus Adrianus Haars (Maaskantje, 30 juli 1980) is een Nederlands film- en televisiemaker. Hij is bekend geworden als medebedenker van het sketchprogramma New Kids, waarin hij tevens de rol van Robbie Schuurmans speelde.

Levensloop

Steffen Haars groeide op in Maaskantje. Tim Haars is zijn jongere broer.

Haars deed zijn regie-opleiding aan de Nederlandse Film en Televisie Academie in Amsterdam. Samen met Flip van der Kuil schreef, regisseerde en produceerde hij de films New Kids Turbo (2010), New Kids Nitro (2011) en Bro's Before Ho's (2013). Haars legt zich verder toe op het regisseren van korte films, videoclips en reclamefilms. Zo heeft hij reclamefilmpjes gemaakt voor onder andere BCC, Pearle, Wecycle, Domino's Pizza, Energiedirect.nl en Croky.

Zijn eerste tv-werk deed Haars met het programma De Pulpshow (2001), waarvan hij medeproducent was en ook een van de acteur…Lees verder op Wikipedia