Dvd
Engels

Arrow. Seizoen 5

Stephen Amell (acteur), Katie Cassidy (acteur), David Ramsey (acteur)
'Green Arrow' Oliver traint de nieuwe jonge superhelden 'Wild Dog', 'Artemis', 'Mister Terrific' en 'Ragman' om zijn team aan te vullen.
Onderwerp
Superhelden
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, © 2017
5 dvd-video's
Oorspr. opname
2015-2016
Speelduur
23 x 40 min.
Aantekening
Gebaseerd op het personage Green Arrow uit de reeks van DC Comics Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Portugees en Duits, Engels en Italiaans voor slechthorenden
EAN
5051889597247

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Seizoen 5 van een Amerikaanse televisieserie over het personage 'Green Arrow', een van de superhelden uit de strips van DC Comics. Stephen Amell (Dante's cove; Queer as folk) is te zien in zijn eerste hoofdrol als miljonairszoon Oliver Queen. Oliver heeft na een schipbreuk vijf jaar doorgebracht op een eiland in de Chinese Zee, zijn familie en vrienden dachten dat hij dood was. Na zijn redding keerde hij terug naar zijn stad Starling City. Overdag leidt hij het leven van een playboy, maar 's nachts hult hij zich in een groen jack met capuchon en maakt als de geheimzinnige boogschutter Arrow jacht op de criminelen die zijn stad onveilig maken. In dit seizoen is Oliver gekozen tot burgemeester van Starling City en traint een aantal nieuwe leden voor zijn team: Wild Dog, Mister Terrific, Artemis en Ragman. Maar ook zijn verleden blijft hem achtervolgen. 23 afleveringen.

Over Stephen Amell

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Heroes & Villains

Stephen Adam Amell (Toronto, 8 mei 1981) is een Canadees acteur. Hij won in 2007 een Gemini Award voor zijn gastrol als Craig Riddlemeyer in de sciencefictionserie ReGenesis.

Amell maakte in 2004 zijn acteerdebuut als niet bij naam genoemde spinninginstructeur in de dramaserie Queer as Folk. Hij debuteerde op het witte doek in 2007, in de Canadese dramafilm The Tracey Fragments. Amell is voornamelijk te zien in televisieseries. Zijn omvangrijkste rollen daarin zijn die als Billy in de Canadese komedieserie Rent-a-Goalie en die in de Amerikaanse actieserie Arrow. Hierin kreeg hij in 2012 een hoofdrol als hoofdpersonage Oliver Queen, dat hij in de daaropvolgende acht jaar zou spelen. Amell speelde hetzelfde personage ook in verschillende aanverwante series binnen wat bekend kwam te staan als het Arrowverse, zoals Legends of Tomorrow, The Flash, Batwoman, Supergirl en Vixen.

<…Lees verder op Wikipedia