Titel
Accidental hero
Regisseur
Stephen Frears
Scenarist
Peoples,David Webb
Componist
George Fenton 1949-
Acteur
Dustin Hoffman Geena Davis Andy Garcia
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, 2008 | Andere uitgaves
1 dvd-video
Oorspr. opname
1992
Speelduur
114 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Arabisch, Tsjechisch, Deens, Fins, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, IJslands, Noors, Pools, Zweeds, Turks
EAN
8713982005414

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 7 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Stephen Frears

CC-BY-SA-3.0 - Foto van/door Towpilot

Stephen Frears (Leicester, 20 juni 1941) is een Brits filmregisseur.

Filmografie

Films

  • Gumshoe (1971)
  • Bloody Kids (1979)
  • The Hit (1984)
  • My Beautiful Laundrette (1985)
  • Prick Up Your Ears (1987)
  • Mr Jolly Lives Next Door (1987)
  • Sammy and Rosie Get Laid (1987)
  • Dangerous Liaisons (1988)
  • The Grifters (1990)
  • Hero (1992)
  • The Snapper (1993)
  • Mary Reilly (1996)
  • The Van (1996)
  • The Hi-Lo Country (1998)
  • High Fidelity (2000)
  • Liam (2000)
  • Dirty Pretty Things (2002)
  • Mrs. Henderson Presents (2005)
  • The Queen (2006)
  • Chéri (2009)
  • Tamara Drewe (2010)
  • Lay the Favorite (2012)…Lees verder op Wikipedia

Suggesties

Publicaties over dit werk in de bibliotheek