Daisy
Nederlands

De Romanov voorspelling

Steve Berry (auteur)
+1
De Romanov voorspelling
×
De Romanov voorspelling De Romanov voorspelling

De Romanov voorspelling

Een advocaat is naar Moskou gereisd om i.v.m. het kiezen van een nieuwe tsaar na te gaan of er tegen de meest kansrijke kandidaat juridische bezwaren zijn.
Titel
De Romanov voorspelling
Auteur
Steve Berry 1955-
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The Romanov prophecy
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2005
1 cd
Speelduur
14:29
Oorspr. uitgever
De Fontein
Aantekening
Nederlandse stem

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Op 28 oktober 1916 wordt het gezin van de laatste tsaar van Rusland geheel uitgeroeid. Maar er gaan verhalen dat er een of meer kinderen van de tsaar aan het bloedbad zouden zijn ontkomen. Zo ook in deze thriller. Hier zijn Alexej en Anastasia met hulp van een oude getrouwe ontsnapt en door andere helpers naar de VS gebracht. Nu is het in Rusland zo ver dat er een nieuwe tsaar zal worden ingehuldigd. De kandidaat, een verre bloedverwant van de laatste tsaar, is al gevonden. Hij wordt gesteund door een rijke elite, met de mafia op de achtergrond. Miles Lord, een zwarte Amerikaanse advocaat, is met zijn chef direct hierbij betrokken, omdat er grote Amerikaanse financiële belangen meespelen. Hij komt documenten op het spoor, die hem tot direct doelwit van de mafia maken. Hij gaat op het aanbod van een geheime organisatie in en gaat, vluchtend voor de mafia, op zoek naar de kleinzoon van Alexej. Die zoektocht brengt hem en zijn vrouwelijke begeleider in grote gevaren. Een zeer spannende t…Lees verder

Over Steve Berry

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Steve Berry

Steve Berry (1955) is een Amerikaans auteur. Zijn boeken kenmerken zich door een mengeling van historische feiten en fictie.

Bibliografie

Externe link

  • (en) Officiële website
Lees verder op Wikipedia