Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De verdwenen orde

Steve Berry (auteur), Gert-Jan Kramer (vertaler)
De Amerikaanse voormalige agent Cotton Malone gaat op zoek naar een schat die ooit is verborgen door een geheim genootschap.
Titel
De verdwenen orde
Auteur
Steve Berry 1955-
Vertaler
Gert-Jan Kramer
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The lost order
Uitgever
Utrecht: De Fontein, 2022 | Andere uitgaven
528 p.
Verschijningsdatum
04-01-2022
ISBN
9789026158278 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De Amerikaanse voormalige agent Cotton Malone stort zich met zijn partner in een avontuur, waarbij het gaat om een schat die ooit is verborgen door een geheim genootschap. En wat is het verband met het Smithsonian Institution en de ex-president? Nadat de eerste doden zijn gevallen, begint een race tegen de klok. Malone’s betovergrootvader blijkt de sleutel tot het mysterie. Deel in een reeks rond Malone. Het is te lezen zonder enige voorkennis van de reeks. De personages zijn sowieso wat vlak. Het verhaal combineert historische feiten met fictie. Het tempo ligt erg hoog, de verwikkelingen gaan in sneltreinvaart naar een climax toe, terwijl de cliffhangers elkaar opvolgen. Een echte pageturner. Leest vlot weg al zal het juridische aspect van de greep naar de macht niet iedere lezer kunnen bekoren. Voor liefhebbers van bijvoorbeeld Lee Child, Clive Cussler en David Baldacci.

Over Steve Berry

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Steve Berry

Steve Berry (1955) is een Amerikaans auteur. Zijn boeken kenmerken zich door een mengeling van historische feiten en fictie.

Bibliografie

Externe link

  • (en) Officiële website
Lees verder op Wikipedia

Suggesties