Boek
Engels

The patriot threat

Steve Berry (auteur)

The patriot threat

In de reeks:
Genre:
Een oude schuldbekentenis van de VS blijkt nu honderden miljarden waard te zijn. Er wordt dus jacht op gemaakt door meerdere groeperingen.
Titel
The patriot threat
Auteur
Steve Berry 1955-
Taal
Engels
Uitgever
London: Hodder, 2016 | Andere uitgaves
451 p. : ill.
ISBN
9781473620827 (paperback)

Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 7 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

President Franklin Roosevelt ontvangt van een politieke tegenstander een document en een dollarbiljet met rare tekens. In het heden blijkt dit document zeer gevaarlijk. Het gaat om een oude schuldbekentenis van de VS die nu honderden miljarden waard is. Er wordt dus jacht op gemaakt door meerdere groeperingen, zoals de verbannen oudste zoon van Kim Jong-il die denkt met het geld de macht in Noord-Korea te kunnen grijpen. Gelukkig hebben de Amerikanen nog altijd Cotton Malone tot hun beschikking, de gepensioneerde geheim agent die een boekhandel in Kopenhagen drijft, maar die op verzoek van zijn vroegere baas Stephanie Nelle graag in actie komt. Dit is de tiende thriller* met Cotton Malone in de hoofdrol in een vlot vertelde spannende thriller met heel wat actie. Vaste ingrediënten zijn: politiek gebakkelei rond het Witte Huis, presidenten met privé geheime dienstjes en elkaar tegenwerkende diensten. Gelukkig voor Malone is er nog altijd Lucas die hem uit netelige omstandigheden weet t…Lees verder

Over Steve Berry

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Steve Berry

Steve Berry (1955) is een Amerikaans auteur. Zijn boeken kenmerken zich door een mengeling van historische feiten en fictie.

Bibliografie

Externe link

  • (en) Officiële website