Dvd
Engels

Justified : de complete serie

Steve Porcaro (componist), Elmore Leonard (scenarist), Timothy Olyphant (acteur)
Titel
Justified : de complete serie
Componist
Steve Porcaro
Scenarist
Elmore Leonard
Acteur
Timothy Olyphant Walton Goggins Joelle Carter
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, © 2016
18 dvd-video's
Oorspr. opname
2010-2015
Speelduur
3257 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans en andere talen Box bevat de volledige serie bestaande uit 6 seizoenen
EAN
8712609641486

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Steve Porcaro

Steven Maxwell Porcaro (Hartford, Connecticut, 2 september 1957) is een Amerikaanse zanger, songwriter en toetsenist. Hij is samen met z'n broer Jeff Porcaro en David Paich oprichter van de band Toto. Tot eind jaren 80 was hij de vaste toetsenist van de band, tot hij na het uitkomen van Fahrenheit de band verliet om zich meer op het schrijven en produceren te richten. Zo werkte hij onder andere samen met Michael Jackson en Jefferson Airplane.

Biografie

Steve Porcaro werd als derde zoon van Joe Porcaro geboren. Broers Jeff en Mike waren respectievelijk drie en twee jaar ouder. Hij heeft ook een zus, Joleen Porcaro-Duddy, moeder van Chase en Paige Duddy, leden van de band XYLØ. Net als zijn broers begon ook Steve met drummen, gedoceerd door zijn vader, voordat hij zich ging richten op de piano. Voordat ze de band Toto oprichtten, werkten ze samen mee met Boz Scaggs, voornamelijk als studio-artiesten.

Op alle studioalbums van …Lees verder op Wikipedia

Suggesties