Boek
Nederlands

Zacht : het no-nonsense meditatieboek voor kinderen

Steven Laureys (auteur), Vanessa Charland-Laureys (auteur), Cliff Laureys (illustrator)
+1
Zacht : het no-nonsense meditatieboek voor kinderen
×
Zacht : het no-nonsense meditatieboek voor kinderen Zacht : het no-nonsense meditatieboek voor kinderen
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Na het internationale succes van zowel Het No-Nonsense Meditatieboek als van het daaraan gelinkte Oefenboek, wil dokter Steven Laureys nu ook de kinderen bedienen. Want ook zij kunnen veel hebben aan meditatie, zelfs al vanaf heel jong. En hij doet dat samen met zijn Canadese vrouw Vanessa Charland, als psychologe onder meer gespecialiseerd in het heilzame effect van meditatie voor jongeren.
Onderwerp
Meditatie
Titel
Zacht : het no-nonsense meditatieboek voor kinderen
Auteur
Steven Laureys Vanessa Charland-Laureys
Illustrator
Cliff Laureys
Taal
Nederlands
Uitgever
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2021
47 p. : ill.
ISBN
9789463935937 (hardback)
Plaatsingssuggestie
158 (SISO) Gevoelens - Gedrag (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Steven Laureys

Steven Laureys (24 december 1968) is een Belgisch neuroloog.

Werkzaamheden

Laureys is verbonden aan het Franstalig Nationaal Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek en werkt sinds 1997 aan de Universiteit van Luik (ULg). Hij leidt er de Coma Science Group van het GIGA Consciousness Onderzoekscentrum en is als klinisch professor verbonden aan de dienst neurologie van het universitair ziekenhuis Sart-Tilman van Luik.

Laureys studeerde in 1993 af in de geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB), werd MS in de farmaceutische geneeskunde aan de VUB in 1997, doctor in de medische wetenschappen aan de ULg in 2000, en is erkend in palliatieve zorg (ULB/ULg/UCL 2004) en geaggregeerd voor het hoger onderwijs (ULg 2007).

Het werk van de onderzoeksgroep van Laureys legt zich toe op de studie van de werking van de hersenen bij patiënten met ernstige bewustzijnsstoornissen: coma, vegetatieve status, minimale bewustzij…Lees verder op Wikipedia

Suggesties