Dvd
Engels
Vanwege blutheid gaat stripper Mike Lane in op een aantrekkelijk aanbod van een rijke socialite die zo haar eigen bedoelingen heeft.
Onderwerp
Striptease, Dans
Titel
Magic Mike's last dance
Regisseur
Steven Soderbergh
Acteur
Channing Tatum Salma Hayek Ayub Khan-Din
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros, © 2023
1 dvd-video
Oorspr. opname
2023
Speelduur
107 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans, Duits, audiodescriptie in het Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Italiaans, Duits, ondertitels voor slechthorenden in het Engels, Duits, Italiaans
EAN
5051888263518

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

"Magic" Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten? IMDb score 5,3/10, Moviemeter 3/5.

Over Steven Soderbergh

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door nicolas genin from Paris, France

Steven Andrew Soderbergh (Atlanta, 14 januari 1963) is een Amerikaans filmregisseur.

Soderbergh werd geboren in Atlanta. Voor zijn eerste film, Sex, Lies, and Videotape die hij zowel schreef als regisseerde, kreeg hij een Gouden Palm op het filmfestival van Cannes. Op dat moment was hij de jongste regisseur die de prijs had gewonnen. De film werd wereldwijd een commercieel succes.

In 2001 kreeg hij een Oscar voor Traffic, terwijl een van zijn andere films, Erin Brockovich met Julia Roberts, eveneens was genomineerd. Roberts speelde ook in zijn twee volgende films: Ocean's Eleven en Full Frontal. Andere acteurs die regelmatig met Soderbergh werken zijn Luis Guzmán, Don Cheadle, Catherine Keener en George Clooney. Samen met Clooney was hij tot de opheffing in 2006 eigenaar van de productiemaatschappij Section Eight Productions. Hierin werden films als Far from Heaven en Insomnia geproduceerd, evenals Conf…Lees verder op Wikipedia