Boek
Nederlands

Dat zijn de Peppers : voorleesboek met 6 verhaaltjes en een cd met 6 liedjes

Studio 100 (auteur), Jeroen Vermeiren (medewerker), Gert Verhulst (medewerker)
+1
Dat zijn de Peppers : voorleesboek met 6 verhaaltjes en een cd met 6 liedjes
×
Dat zijn de Peppers : voorleesboek met 6 verhaaltjes en een cd met 6 liedjes Dat zijn de Peppers : voorleesboek met 6 verhaaltjes en een cd met 6 liedjes

Dat zijn de Peppers : voorleesboek met 6 verhaaltjes en een cd met 6 liedjes

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Zes verhalen over Kabouter Plop en zijn vrienden de Peppers: Pol de mol, Pepijn het konijn en Pip de muis. Met veel vrolijk gekleurde foto’s, zes liedteksten en een cd met de liedjes. Vanaf ca. 4 jaar.
Titel
Dat zijn de Peppers : voorleesboek met 6 verhaaltjes en een cd met 6 liedjes
Auteur
Studio 100
Medewerker
Jeroen Vermeiren Gert Verhulst 1968- Hans Bourlon
Taal
Nederlands
Uitgever
Schelle: Studio 100, 2016
51 p. : ill. + cd
Aantekening
Gebaseerd op de verhalen van de gelijknamige tv-serie Plop en de Peppers
ISBN
9789462772090 (hardback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Voorleesboek met zes verhalen en ook zes liedjes over en gezongen door Kabouter Plop en zijn vriendjes. Alle Peppers komen voorbij: Pol de mol, Pepijn het konijn en Pip de muis. De verhalen zijn druk en vrolijk geïllustreerd met kleurenfoto’s van alle figuren, afkomstig van de vele televisiefilmpjes en theatervoorstellingen. Plop is (niet tot ieders genoegen) al jarenlang op televisie en ook bekend van uitgebreide merchandising en diverse pretparken. Aan het eind van elk verhaal wordt de lezer uitgenodigd mee te zingen met een van de liedjes, waarvan de teksten achterin zijn gedrukt en die te beluisteren zijn op de bijgevoegde cd. Voor de liefhebbers. Met inhoudsopgave. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar.

Over Studio 100

Studio 100 is een Belgisch bedrijf in de amusementssector. Het bedrijf produceert televisieprogramma's, muziek, films, strips en merchandise, gespecialiseerd voor kinderen en het beschikt over een aantal themaparken in zowel België als daarbuiten.

Geschiedenis

Voor 1996: Opkomst van Samson en Gert

Gert Verhulst was oorspronkelijk omroeper bij het toenmalige BRT. Verhulst wilde het aankondigen van de kinderprogramma's opvrolijken. Hij raakte via producer Hans Bourlon in contact met de Vlaamse acteur Danny Verbiest. Na een brainstorm werd Samson geboren. In de kerstvakantie van 1989 vergezelde de sprekende hond voor het eerst Verhulst tijdens het omroepen van de kinderprogrammatie. Samson was een doorslaand succes. Vanaf het najaar van 1990 kregen Samson en Gert een eigen tv-programma. In 1991 stonden de acteurs van de serie voor het eerst samen op het p…Lees verder op Wikipedia

Suggesties