Daisy
Nederlands

Volle maan

Studio 100 (auteur), Sarah Decadt (verteller)
+1
Volle maan
×
Volle maan Volle maan
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Vampier Vladimir, elf Keelin en weerwolf Wilko vormen samen de Nachtwacht. De drie tieners beschermen het dorpje Schemermeer tegen gevaarlijke wezens uit de onderwereld.
Titel
Volle maan
Auteur
Studio 100
Verteller
Sarah Decadt  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2019
1 cd
Speelduur
3:03
Oorspr. uitgever
Studio 100
Aantekening
Vlaamse stem Stem: Vrouw Gebaseerd op het verhaal van de gelijknamige tv-serie Nachtwacht

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Studio 100

Studio 100 is een Belgisch bedrijf in de amusementssector. Het bedrijf produceert televisieprogramma's, muziek, films, strips en merchandise, gespecialiseerd voor kinderen en het beschikt over een aantal themaparken in zowel België als daarbuiten.

Geschiedenis

Voor 1996: Opkomst van Samson en Gert

Gert Verhulst was oorspronkelijk omroeper bij het toenmalige BRT. Verhulst wilde het aankondigen van de kinderprogramma's opvrolijken. Hij raakte via producer Hans Bourlon in contact met de Vlaamse acteur Danny Verbiest. Na een brainstorm werd Samson geboren. In de kerstvakantie van 1989 vergezelde de sprekende hond voor het eerst Verhulst tijdens het omroepen van de kinderprogrammatie. Samson was een doorslaand succes. Vanaf het najaar van 1990 kregen Samson en Gert een eigen tv-programma. In 1991 stonden de acteurs van de serie voor het eerst samen op het po…Lees verder op Wikipedia