Boek
Nederlands

Windows 10

Stapt u over van een andere versie van Windows naar Windows 10? Dan is dit het ideale boek om kennis te maken met de nieuwe en vernieuwde opties van Windows 10!
Dit boek doorloopt stap voor stap de nieuwe en vernieuwde programma's en ook belangrijke opties voor het instellen van bijvoorbeeld de beveiliging van de pc, gebruikersaccounts en het delen van bestanden met meerdere gebruikers. Ook
Onderwerp
Windows 10
Titel
Windows 10
Auteur
Studio Visual Steps
Taal
Nederlands
Uitgever
[Uithoorn]: Visual Steps, 2017 | Andere uitgaves
286 pagina's : illustraties
ISBN
9789059054813 (paperback)
Plaatsingssuggestie
525.1 (SISO) Software ; Software (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Duidelijk, overzichtelijk en kleurig. Daar staan de boeken van uitgever Studio Visual Steps voor en dat komt in deze uitgave ook weer geheel naar voren. Uitgaande van een pc met geïnstalleerde Windows 10 wordt aan de hand van beeldschermillustraties, stap-voor-staptekst en zelfs aanduidende pijlen de lezer zorgvuldig door de diverse belangrijke aspecten van Windows 10 geleid. Uiteraard het startmenu, het maken van een account, personaliseren en dan meteen het internet gebeuren, want dat is tenslotte het doel. Surfen, e-mail en mediamogelijkheden komen allemaal voorbij en ook het gebruik van de App Store ontbreekt niet. Heel duidelijk verteld met tips en waarschuwingen waar iets mis zou kunnen gaan. Het boek gaat er wel van uit dat kennis van Windows 7 en 8 bekend is.

Suggesties