Game
Engels

Super dungeon bros

Super dungeon bros

Platform:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Stort je in een rock avontuur met heavy metal helden Axl, Lars, Freddie en Ozzie in Super Dungeon Bros. Super Dungeon Bros is een snel, actiegericht spel met een rockthema. Hanteer de wapens van het kwaad met verwoestende vernietiging of onderzoek enge puzzels en angstaanjagende valkuilen die zowel de vijanden als de helden in kleine stukjes kunnen hakken.
Titel
Super dungeon bros
Taal
Engels
Uitgever
Wired productions, © 2016
1 blu-ray
Systeemvereisten
1-4 players; 2-4 network players (Playstation©Plus subscription required); HDD 3,70GB minimum; Dualshock©4 vibration function; HD video output 720P, 1080i, 1080P; PS Vita remote play supported
Aantekening
Spel in het Engels
EAN
5060188670087
Plaatsingssuggestie
621.8 (SISO) Games (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 7 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een avonturen-/vechtspel volledig in het thema van rock-’n-roll. Het verhaal speelt zich af in de wereld van Rökheim. Als speler kies je als personage een van de vier rocklegendes: Freddie (rood), Axl (blauw), Lars (geel) of Ozzie (groen). Elk personage heeft weer zijn eigen wapen, zoals een zwaard, kruisboog, hamer of toverstaf. De bedoeling is al vechtend en puzzelend door de verschillende levels heen te worstelen, terwijl je onderweg zoveel mogelijk verzamelt, eindigend met een eindbaas. Het spel wordt begeleid door flink wat rockmuziek. Het spel ziet er jeugdig uit, maar is niet voor de jonge spelers bedoeld. In de media getypeerd als ‘Diablo III’ gecombineerd met ‘Mario Party’. Voor een tot vier spelers.