Dvd
Engels
Titel
Catch and release / written and dir. by Susannah Grant
Regisseur
Susannah Grant
Componist
BT Tommy Stinson
Acteur
Jennifer Garner Timothy Olyphant Kevin Smith Sam Jaeger
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, 2007
1 dvd-video
Oorspr. opname
2006
Speelduur
106 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Italiaans, Spaans e.a. Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans e.a.
EAN
8712609686838

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 36 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Susannah Grant

Susannah Rawson Grant (New York, 4 januari 1963) is een Oscargenomineerde Amerikaanse film- en televisieregisseur, scenarioschrijver en filmproducent.

Haar vader is dokter en haar moeder is leerkracht. Ze groeide op in Englewood, samen met haar drie zussen en een broer. Ze is getrouwd met Chris Henrikson.

Filmografie

Regisseur

  • Catch and Release (2006)
  • Party of Five (TV) (1994)

Scenarioschrijver

  • Unbelievable (2019)
  • The 5th Wave (2016)
  • Charlotte's Web (2006)
  • Catch and Release (2006)
  • In Her Shoes (2005)
  • Erin Brockovich (2000)
  • 28 Days (2000)
  • Ever After (1998)
  • Pocahontas (1995)
  • Party of Five (TV) (1994)

Producer

  • Party of Five (TV) (1994)

Lees verder op Wikipedia