E-boek
Nederlands

De kroon van heksenhout. 1

Tad Williams (auteur), Erica Feberwee (vertaler)
De Kroon van Heksenhout is het vervolg op Tad Williams’ Heugenis, Smart en het Sterrenzwaard en het daaropvolgende tussendeel Het Hart van Steen. Het boek is opgesplitst in twee delen. Dertig jaar zijn verstreken sinds de gebeurtenissen in de eerdere romans uit het vierdelige Heugenis, Smart en het Sterrenzwaard, en nu staat de wereld van Osten Ard wederom op een gevaarlijk kruispunt. Het rijk wo
Titel
De kroon van heksenhout. 1
Auteur
Tad Williams
Vertaler
Erica Feberwee
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The witchwood crown
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2017 | Andere uitgaves
1 digitaal bestand
Aantekening
De kroon van heksenhout, dat zal verschijnen in twee delen, is het vervolg op Tad Williams' Heugenis, smart en het sterrenzwaard-cyclus en het daaropvolgende tussendeel Het hart van steen.
ISBN
9789024567386

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Tad Williams

CC BY 3.0 - Foto van/door Ejdzej

Robert Paul Williams (San Jose, Californië, 14 maart 1957), beter bekend onder zijn schrijversnaam Tad Williams, is een schrijver van epische fantasy. Door hem geschreven boekenreeksen zijn onder meer Heugenis, Smart en het Sterrenzwaard (Memory, Sorrow and Thorn (MS&T)) en Anderland (Otherland).

Zijn derde grote boekenreeks is Schaduwmars (Shadowmarch), evenals MS&T een 'trilogie in vier delen'. Het eerste deel van deze reeks verscheen in 2004 in het Engels onder de titel Shadowmarch Volume One, wat in 2006 in het Nederlands werd vertaald als De Schaduwgrens. Het tweede deel getiteld Shadowplay verscheen in 2007 in het Engels. Schaduwval en Schaduwhart verschenen in respectievelijk 2010 en 2011.

Williams bracht in 2012, 2013 en 2014 The Dirty Streets of Heaven, Happy Hour in Hell en Sleeping Late on Judgement Day uit. Deze drie boeken vormen in deze volgorde de Bobby Dollar-t…Lees verder op Wikipedia

Suggesties