Makkelijk lezen
Engels

Pirates of the Caribbean : at world's end

Ted Elliott (auteur), Terry Rossio (auteur), Karen Holmes (bewerker)
Piraat Jack Sparrow wordt opgegeten door het monster Kraken. Elisabeth en Barbarossa proberen hem te redden. Met kleurenfoto's uit de film, oefeningen een een cd. Vanaf ca. 14 jaar.
Titel
Pirates of the Caribbean : at world's end
Auteur
Ted Elliott Terry Rossio
Bewerker
Karen Holmes
Taal
Engels
Uitgever
Harlow: Pearson Education Limited, [2012]
v, 56 p. : ill. + cd
Aantekening
Vereenvoudigde uitgave (1.200 hoofdwoorden)
ISBN
9781447925743 (ISBN sticker, paperback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 13 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Het verhaal volgt de film 'Pirates of the Caribbean At World's End' en vertelt de avonturen van piraat Jack Sparrow en zijn vrienden en vijanden. Sparrow wordt opgegeten door het monster Kraken en gered door de uit de dood gewekte Barbarossa. Met kleurenfoto's uit de film. Dit boek uit de serie Pearson English Readers* is bedoeld om Engels te oefenen. Het verhaal is sterk versimpeld en bevat een aantal moeilijke woorden. Achterin staat een woordenlijst met de moeilijkste woorden. Er zit een cd bij waarbij het verhaal wordt voorgelezen. Er staan opdrachten in het boekje om tekstbegrip en Engelse vaardigheid te toetsen. Het niveau van het Engels is ongeveer het niveau van een derde- en vierdeklasser havo/vwo. De website van de uitgever biedt begeleidend materiaal voor docenten. Niveau: level 3, A2, 1200 hoofdwoorden. Vanaf ca. 14 jaar.

Over Ted Elliott

CC BY 3.0 - Foto van/door Илья97

Ted Elliott (Santa Ana (Californië), 25 november 1961) is een Amerikaanse scriptschrijver. Samen met zijn collega Terry Rossio schreef hij de scripts van een aantal van de succesvolste Amerikaanse films van de afgelopen 15 jaar, waaronder Alladin, Pirates of the Caribbean en Shrek. Samen met Craig Mazin runt Elliott een website genaamd The Artful Writer, om professionele scriptschrijvers te ondersteunen bij hun werk. Samen met Rossio was hij ook de oprichter van de website Wordplayer.com, een van de grootste scriptschrijfwebsites op het internet.

Prijzen en nominaties

  • 2004 - Genomineerd voor een Hugo Award voor Best Dramatic Presentation voor Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  • 2003 - Genomineerd voor een Bram Stoker Award voor Beste Script voor Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  • 2002 - Genomineerd voor een Nebula Aw…Lees verder op Wikipedia