Cd

Love you most of all : More songs from Venice Beach

Ted Hawkins (uitvoerder)
+1
Love you most of all : More songs from Venice Beach
×
Love you most of all : More songs from Venice Beach Love you most of all : More songs from Venice Beach

Love you most of all : More songs from Venice Beach

Titel
Love you most of all : More songs from Venice Beach
Uitvoerder
Ted Hawkins
Uitgever
Evidence, 2007
1 cd
Speelduur
00:57:49
EAN
0730182800326
CDR
KFX2605
Plaatsingssuggestie
85 - Wereldmuziek: Noord-Amerikaanse stijlen (NBLC) W4 - Wereldmuziek Noord-Amerikaanse stijlen (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Ted Hawkins

Ted Hawkins (Biloxi, 28 oktober 1936 – Los Angeles, 1 januari 1995) was een Amerikaanse singer-songwriter.

In zijn woonplaats Venice Beach bij Los Angeles speelde hij regelmatig als straatmuzikant. Hij was meer succesvol in Europa en Australië waar hij tours speelde in clubs en kleine concertzalen.

Discografie

  • 1982: Watch Your Step
  • 1986: Happy Hour
  • 1986: On the Boardwalk at Venice Beach
  • 1989: I Love You Too
  • 1994: The Next Hundred Years
  • 1995: Songs from Venice Beach
  • 1998: Love You Most of All – More Songs from Venice Beach
  • 1998: The Final Tour (live 1994)
  • 2000: The Kershaw Sessions: Live at the BBC (1986–1989)
  • 2001: The Unstoppable Ted Hawkins (live in London, 1988)
  • 2001: Nowhere To Run
Lees verder op Wikipedia