Cd

A catholic education

Teenage Fanclub (uitvoerder)
+1
A catholic education
×
A catholic education A catholic education

A catholic education

Titel
A catholic education
Uitvoerder
Teenage Fanclub
Uitgever
Fire, 2012
1 cd
Speelduur
00:39:41
EAN
0802644300122
CDR
JK174048
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P - Populaire muziek (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Teenage Fanclub

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Michig

Teenage Fanclub is een alternatieve-rockband uit Bellshill, Schotland. De groep bestaat uit Norman Blake (vocals, gitaar), Raymond McGinley (vocals, gitaar), Gerard Love (vocals, basgitaar) and Francis MacDonald (drums), het schrijven van de teksten wordt door zowel Blake, McGinley en Love verzorgd. Tijdens optredens wordt er vaak gewisseld tussen de drie songwriters, waarbij ze elk hun deel van de teksten zingen.

Discografie

Studioalbums

  • A Catholic Education (1990)
  • The King (1991)
  • Bandwagonesque
  • Thirteen
  • Grand Prix (1995)
  • Songs from Northern Britain (1997)
  • Howdy! (2000)
  • Words of Wisdom and Hope
  • Man-Made (2005)
  • Shadows (2010)
  • Here (2016)

Compilatiealbums