Cd

Man-made

Teenage Fanclub (uitvoerder)
Titel
Man-made
Uitvoerder
Teenage Fanclub
Uitgever
Pema, 2005
1 cd
Speelduur
00:42:44
EAN
5060101970225 0036172956227
CDR
JK129435
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P4 - Populaire muziek Engels (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 4 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Teenage Fanclub

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Michig

Teenage Fanclub is een alternatieve-rockband uit Bellshill, Schotland. De groep bestaat uit Norman Blake (vocals, gitaar), Raymond McGinley (vocals, gitaar), Gerard Love (vocals, basgitaar) and Francis MacDonald (drums), het schrijven van de teksten wordt door zowel Blake, McGinley en Love verzorgd. Tijdens optredens wordt er vaak gewisseld tussen de drie songwriters, waarbij ze elk hun deel van de teksten zingen.

Discografie

Studioalbums

  • A Catholic Education (1990)
  • The King (1991)
  • Bandwagonesque
  • Thirteen
  • Grand Prix (1995)
  • Songs from Northern Britain (1997)
  • Howdy! (2000)
  • Words of Wisdom and Hope
  • Man-Made (2005)
  • Shadows (2010)
  • Here (2016)

Compilatiealbums