Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De danswedstrijd

Thea Stilton (auteur), Francesco Castelli (illustrator)
+1
De danswedstrijd
×
De danswedstrijd De danswedstrijd
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
De Thea Sisters willen dolgraag meedoen aan de cursus muziek, dans en theater die Madama Kazinsky op Topford College zal geven. Maar dan moeten ze eerst de danswedstrijd winnen. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Titel
De danswedstrijd
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Francesco Castelli
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Sfida a ritmo di danza!
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, 2015 | Andere uitgaven
118 p. : ill.
ISBN
9789085921714 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De muizen van meidengroep de Thea Sisters hopen dat zij goed genoeg zijn om mee te doen aan de cursus muziek, dans en theater die door de beroemde muis Madame Kazinsky zal worden gegeven op het Topford College. Bij de danswedstrijd hebben ze concurrentie van een stel arrogante meiden, die alles proberen om hun groepje dwars te zitten. De meiden laten zich echter niet zo maar uit het veld slaan. Liefhebsters van de muizenverhalen van Thea Stilton zullen blij zijn met het boek. Een kritische lezer ziet een simpel verhaal waarin rivaliteit en meidengeniepigheidjes het hoofdbestanddeel vormen. Net als de andere boeken over deze muizen met menselijke eigenschappen, zijn een onrustige tekst waarin sommige woorden in een afwijkende, kleurige stijl zijn afgedrukt en stripachtige, kleurige illustraties de presentaties van het verhaal. Voor meiden die wel willen lezen, maar zich liever niet aan moeilijkere teksten wagen, is het plezierig leesvoer. Vierde deel van de serie 'Thea Sisters : het le…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia