Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De Heks van Al het Kwaad

Thea Stilton (auteur), Silvia Bigolin (illustrator), Adriane Lam (illustrator)
De vijf Prinsessen van Fantasia nemen het op tegen de opperheks Nomenziona om een eind te maken aan haar allesverwoestende magische krachten. Vanaf ca. 10 jaar.
Onderwerp
Heksen
Titel
De Heks van Al het Kwaad
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Silvia Bigolin Adriane Lam
Vertaler
Manon Smits Pieter van der Drift
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Strega delle streghe
Parallelle titel
Nomenziona, de Heks van Al het Kwaad
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, 2017 | Andere uitgaven
268 p., [16] p. pl. : ill.
Aantekening
Uitgave is gebaseerd op het originele idee van Elisabetta Dami De pagina's platen zijn het "Heksenboek" van de Heks van Al het Kwaad en bevatten tekst en illustraties
ISBN
9789085923909 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

In dit zevende en laatste deel van ‘De Heksen van Fantasia’* nemen de vijf Prinsessen van Fantasia het op tegen de opperheks Nomenziona om eens en voor altijd een eind te maken aan haar allesverwoestende magische krachten. Hierbij krijgen ze steun van de Prins zonder Naam en zijn vader, de Oude Koning. Spannend verhaal, geschreven in een plechtige stijl, met veel ruimte voor dialogen. De vertaling leest soepel. Voorkennis van de figuren en avonturen vergemakkelijkt het lezen. Het boek is zeer mooi vormgegeven: de hoeken van de bladzijden zijn versierd, de vele illustraties doen aan Japanse tekenfilms denken. Achterin het boek is een aantal zwart-wit geïllustreerde pagina's opgenomen met informatie over de heks uit de titel en een landkaart. Herdruk in paperback. Voor liefhebbers van fantasie en spanning vanaf ca. 10 jaar.

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia