Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De heks van geur en kleur

Thea Stilton (auteur), Silvia Bigolin (illustrator), Manon Smits (vertaler)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
De heks van Geur en Kleur is er samen met opperheks Nomenziona op uit om Fantasia definitief te verwoesten. Gelukkig krijgen de prinsessen steun van de Prins zonder Naam. Vanaf ca. 10 jaar.
Onderwerp
Heksen
Titel
De heks van geur en kleur
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Silvia Bigolin
Vertaler
Manon Smits Pieter van der Drift
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Strega dell'Aria
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, 2017 | Andere uitgaven
270 p. : ill.
ISBN
9789085923893 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Thea Stilton, zus van de bekende verhaalmuis Geronimo Stilton, is verantwoordelijk voor een vijftal series. De serie ‘De Prinsessen van Fantasia’ heeft een vervolg gekregen in ‘De Heksen van Fantasia’. In dit zesde deel moeten de prinsessen van Fantasia en hun vader, de Wijze Koning, het opnemen tegen de Heks van Geur en Kleur, die er samen met opperheks Nomenziona op uit is om hun Grote Rijk definitief te verwoesten. De heksen hebben hierbij niet gerekend op de steun van de Prins zonder Naam, die verliefd is geworden op prinses Samah, zoals in het vijfde deel* te lezen was. Geschreven in een plechtige stijl, met veel ruimte voor dialogen. Voorkennis van de figuren en avonturen is niet noodzakelijk, maar vergemakkelijkt het lezen wel. De karakters blijven wat eendimensionaal. Dit spannende verhaal krijgt een vervolg in 'De heks van Al het Kwaad'. Het boek is aantrekkelijk mooi vormgegeven: de hoeken van de bladzijden zijn versierd, de vele illustraties doen aan Japanse tekenfilms denk…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia