Boek
Nederlands

De pioenenkoningin : bestemming : China

Thea Stilton (auteur), Barbara Pellizzari (illustrator), Flavio Ferron (illustrator)
+1
De pioenenkoningin : bestemming : China
×
De pioenenkoningin : bestemming : China De pioenenkoningin : bestemming : China
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
De Thea Sisters reizen naar China. Daar ontmoeten ze oma Xiu Yuan, die een prachtige Chinese tuin heeft. Maar 's nachts hoort ze angstaanjagend gejank en de volgende dag blijken er diepe gaten in haar tuin te zitten. De Thea Sisters gaan op onderzoek uit! Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Onderwerp
China
Titel
De pioenenkoningin : bestemming : China
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Barbara Pellizzari Flavio Ferron Caterina Giorgetti Alice Iuri
Vertaler
Sandra Verhulst
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
La leggenda del Giardino Cinese
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, © 2019
182, [42] p. : ill.
ISBN
9789085925118 (hardback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De Thea Sisters, bestaande uit vijf muizenvriendinnen die leerling zijn van Thea Stilton, reizen dit keer af naar China. Daar ontmoeten ze oma Xiu Yuan, die een prachtige Chinese tuin heeft. Maar 's nachts hoort ze angstaanjagend gejank en de volgende dag blijken er diepe gaten in haar tuin te zitten. De Thea Sisters gaan op onderzoek uit! Tweeënwintigste deel van serie 'Thea Sisters'*. Vlot taalgebruik met de bekende volle, kleurrijke bladspiegel, vol gedetailleerde illustraties en in kleur gedrukte woorden. Moeilijke woorden worden met een sterretje aangegeven en verklaard aan de zijkant van de bladzijde. Voorin een karakterbeschrijving van de zes vriendinnen. Achterin en tussendoor heldere informatie over carnavalkostuums en enkele weetjes over China. Vervolgens een aantal quizvragen, puzzels, Chinese recepten en knutsels. Voorlezen aan met name meiden vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia

Suggesties