Boek
Italiaans

De Thea Sisters op avontuur

Thea Stilton (auteur), Maria Abagnale (illustrator), Alessandro Battan (illustrator)
Nadat professor Van Kraken een lezing heeft gegeven over een gezonken schip, verdwijnt hij. De Thea Sisters gaan op zoek naar de professor en naar het gezonken schip. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Extra onderwerp
DET, Detectives
Titel
De Thea Sisters op avontuur
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Maria Abagnale Alessandro Battan Fabio Bono
Taal
Italiaans, Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Il vascello fantasma
Editie
3 ed.
Uitgever
Mechelen: Bakermat, 2012
235 p., [20] p.
Aantekening
tekst Thea Stilton ; ill. Maria Abagnale, Alessandro Battan, Fabio Bono ... [et al.]
ISBN
9789054616139
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Twee avonturen uit de serie rond de zus van de populaire muis Geronimo Stilton: Thea Stilton. In het eerste avontuur onderzoeken vijf met Thea bevriende muizinnen een in de buurt van Walviseiland vergaan fregat met een kostbare diamant aan boord en de daarmee samenhangende geheimzinnige verdwijning van een populaire professor. Het tweede avontuur voert dezelfde muizinnen naar Peking, alwaar ze zijn uitgenodigd voor de Chinese opera. Ook hier beleven ze een avontuur waarin een marktkoopje een belangrijke rol speelt. Tweede deel uit de serie 'Thea Sisters'*. Het boek staat bol van de illustraties en in de tekst is heel excessief gebruikgemaakt van kleuren en verschillende lettertypes. In afzonderlijke kaders wordt informatie gegeven over uiteenlopende zaken die in het verhaal voorkomen, zoals de Shetlandeilanden, morsecode en allerlei wetenswaardigheden over China. Met in het verhaal verborgen tips kunnen lezers het mysterie zelf proberen op te lossen. Achter in het boek staan nog pagin…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia