Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Liefde in de schijnwerpers

Thea Stilton (auteur), Giuseppe Facciotto (illustrator), Davide Turotti (illustrator)
Op Topford College, waar de Thea Sisters studeren, zal het toneelstuk van Romeo en Julia worden opgevoerd. Maar tijdens de audities is niet iedereen even eerlijk. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Onderwerp
Toneel
Titel
Liefde in de schijnwerpers
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Giuseppe Facciotto Davide Turotti
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
L'amore va in scena a Topford!
Editie
1
Uitgever
Mechelen: Baeckens Books, 2015 | Andere uitgaven
224 p. : ill.
Verschijningsdatum
15-09-2015
ISBN
9789059241480 (hardback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Op Topford College, waar de Thea Sisters studeren, zal het toneelstuk van Romeo en Julia worden opgevoerd ter gelegenheid van het 600-jarig bestaan; alle muizen mogen meedoen. Tijdens de zenuwslopende audities doet iedereen zijn best een rol te bemachtigen. Natuurlijk doen de Thea Sisters mee! Terwijl alle ‘knagers’ hun beste beentje voor zetten om deze romantische hoofdrollen te krijgen, is niet iedereen even eerlijk. Eerste deel uit de serie 'Thea Sisters : Het leven op Topford'*. De tekst, in royaal lettertype, is eenvoudig in korte zinnen met dialoog, afgewisseld met stripachtige tekeningen en typografische grapjes: verschillende, gekleurde lettertypen spatten van de pagina's. Geen bladzijde is hetzelfde. Het verhaal heeft tempo en is opgedeeld in 23 korte hoofdstukjes met titel. Een spannend en aantrekkelijk boek over vriendschap. Met uitslaande flappen in full colour. Een populaire uitgave die meisjes zeker zal aanspreken. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia