Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Nooit kopje-onder!

Thea Stilton (auteur), Dorette Zwaans (vertaler), Elena Grigoli (illustrator)
Vanilla is stikjaloers op de nieuwe studente Melanie. Als blijkt dat Melanie niet kan zwemmen, geeft ze haar op voor een zwemwedstrijd. Dat laten de Thea Sisters niet op zich zitten. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Onderwerp
Zwemmen, Wedstrijden
Titel
Nooit kopje-onder!
Auteur
Thea Stilton
Vertaler
Dorette Zwaans
Illustrator
Elena Grigoli Francesco Castelli
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
La staffetta dell'amicizia
Uitgever
Mechelen: Baeckens Stilton, 2021
117 p. : ill.
ISBN
9789059249677 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De vijf muizenvriendinnen Colette, Paulina, Violet, Nicky en Pamela zijn allemaal afkomstig uit een ander werelddeel en studeren aan het Topford College op Walviseiland. Ter ere van hun geliefde lerares Thea Stilton noemen ze zich de Thea Sisters. Muizin Melanie is een nieuwe studente. Ze is heel knap in allerlei vakken en sporten en ook erg behulpzaam en raakt al snel bevriend met de Thea Sisters. Vanilla van Vissen is stikjaloers en als ze erachter komt dat Melanie niet kan zwemmen, zet ze een zwemwedstrijd op touw en schrijft stiekem Melanie in. Dat laten de Thea Sisters niet op zich zitten. Los te lezen 28e deel van de serie 'Thea Sisters: het leven op Topford', dat volgt op ‘Game, set, match’* (2020). Het eenvoudige, chronologisch vertelde verhaal is opgebouwd uit korte hoofdstukken. Tussendoor wordt informatie gegeven over de zwemsport. De tekst is uitgevoerd in de bekende uitbundige lay-out met kleurrijke tekeningen en tekst in verschillende lettertypen en kleuren. Voorin worde…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton

Suggesties