Reizen Waes 2 : onweerstaanbare reisverhalen van Tom Waes

Tom Waes (auteur), Jo Hertogs (verteller)
+1
Reizen Waes 2 : onweerstaanbare reisverhalen van Tom Waes
×
Reizen Waes 2 : onweerstaanbare reisverhalen van Tom Waes Reizen Waes 2 : onweerstaanbare reisverhalen van Tom Waes

Reizen Waes 2 : onweerstaanbare reisverhalen van Tom Waes

Onweerstaanbare reisverhalen van Tom Waes waarin hij honderduit vertelt over absurde gewoonten en situaties, over armoede, conflicten en corruptie, over natuurpracht en menselijke schoonheid, over riskante én hilarische trips. Deze bestemmingen passeren deze keer de revue: Bangladesh, Sierra Leone, Haïti, Tuvalu, Venezuela, Georgië, China en de noordelijke staten van de VS.
Titel
Reizen Waes 2 : onweerstaanbare reisverhalen van Tom Waes
Auteur
Tom Waes
Verteller
Jo Hertogs  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2017
1 cd
Speelduur
5:47
Oorspr. uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
Aantekening
Vlaamse stem Verhalen gebaseerd op de gelijknamige TV-reeks op Eén Stem: Man

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Begeleidend boek bij het nieuwe seizoen reisprogramma’s 'Reizen Waes' van de Vlaming Tom Waes, die ook in ons land bekend is geworden. 'Reizen Waes' trekt op NPO 3 veel kijkers. In dit boek gunt hij de kijker weer een blik achter de schermen en vertelt hij hoe hij de reizen heeft ervaren. Waes en zijn kleine productieteam gaan naar bestemmingen die niet direct toeristentrekkers te noemen zijn, zoals het economisch geïmplodeerde Venezuela, het door ebola geteisterde Sierra-Leone, het door de zeespiegelstijging bedreigde Tuvalu en het straatarme Bangladesh. Hoeveel moeite het productieteam moest doen om alles te regelen om überhaupt te kunnen filmen, is op zich al interessant om kennis van te nemen, maar ook de incidenten en anekdotes onderweg die niet in de eindmontage passen, zijn boeiend om te lezen. En Waes is eerlijk. Hoewel hij fantastische dingen meemaakt en prachtige mensen ontmoet, is het lang niet allemaal leuk. Uitputting, confronterende situaties, dagenlange onveiligheid en …Lees verder

Over Tom Waes

Tom Yvo Adrien Waes (Merksem, 7 november 1968) is een Belgisch televisiepresentator, televisieregisseur, acteur, fotomodel en occasioneel zanger. Hij is vooral bekend van de programma's Tragger Hippy, Het Geslacht De Pauw, Tomtesterom, Reizen Waes, De Slimste Mens ter Wereld, Wauters vs. Waes en Undercover. Daarnaast is Waes ambassadeur van non-profitorganisatie Sea Shepherd.

Biografie

Na zijn middelbareschooltijd volgde Waes een jaar Germaanse filologie en daarna een opleiding diepzeeduiken in Schotland, waarna hij een zevental jaar ging werken op booreilanden als diepzeeduiker. Als jonge twintiger werkte hij als portier in een Antwerpse discotheek.

Tv- en filmcarrière

Voor Waes bekend werd bij het grote publiek, maakte hij filmpjes voor De Quizmaster en De laatste show …Lees verder op Wikipedia

Suggesties