Daisy
Nederlands

Nooit meer alleen : een Liese Meerhout-thriller

Toni Coppers (auteur), Martine Derycke (verteller)
+1
Nooit meer alleen : een Liese Meerhout-thriller
×
Nooit meer alleen : een Liese Meerhout-thriller Nooit meer alleen : een Liese Meerhout-thriller

Nooit meer alleen : een Liese Meerhout-thriller

Commissaris Liese Meerhout van de Antwerpse politie en haar team onderzoeken de gruwelijke afslachting van katten en de moord op een vrouw.
Titel
Nooit meer alleen : een Liese Meerhout-thriller
Auteur
Toni Coppers
Verteller
Martine Derycke  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2017
1 cd
Speelduur
10:09
Oorspr. uitgever
Manteau
Aantekening
Vlaamse stem Stem: Vrouw

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

In een Antwerpse volkswijk worden katten gruwelijk afgeslacht en op groteske wijze tentoongesteld. Liese Meerhout, commissaris van de Belgische politie, ziet een patroon en voorspelt dat de dierenmoordenaar snel zijn lusten zal gaan botvieren op menselijke slachtoffers. De politie is druk bezig met de zaak en in de wijk zelf worden buurtwachten opgericht. Dan wordt het eerste lichaam van een vrouw gevonden. Een alleenstaande vrouw met weinig sociale contacten. Gekneveld en vermoord. Dit blijkt de MO te zijn van de seriemoordenaar die vanaf dan de wijk in de greep houdt. Spannend deel in de serie met Liese Meerhout. Lekker tempo, onverwachte plotwending. Het einde is wat abrupt, had best iets meer uitgewerkt gekund. Maar dan nog, sterk boek.

Over Toni Coppers

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door AnnickLambertL8

Toni Coppers (Sint-Truiden, 6 september 1961) is een Vlaams schrijver van misdaadromans. Hij werd vooral bekend door zijn serie misdaadromans rond de Antwerpse commissaris Liese Meerhout.

Loopbaan

Coppers debuteerde in 1995 met De Beha van Madonna, brieven van een reiziger, waarin hij literaire reisbrieven schreef aan vrienden en bekenden. In die tijd was hij reisjournalist voor Radio 1, en produceerde hij meerdere reisprogramma's bij de openbare omroep, zoals Gewoonweg, Lopend Vuur en Het Landhuis.

In 2005 begon Coppers als thrillerschrijver met Dixit, het hilarische verhaal van communicatiegoeroe David Cleeffs, een jaar later gevolgd door de sequel op Dixit, Heilige Nachten. Het zijn eerder komische boeken dan thrillers, en ze nemen de wereld van de spindoctors, woordvoerders en 'communicatiedeskundigen' op de korrel. Beide boeken horen thuis in de Angelsaksische tra…Lees verder op Wikipedia