Dvd
Meertalig

Narcos. Season 1-4, inclusive of Narcos : Mexico

Wagner Moura (acteur), Boyd Holbrook (acteur), Pedro Pascal (acteur)
Serie over de drugshandel in Colombia en Mexico vanaf de jaren 1970 en de strijd hiertegen door de Amerikaanse DEA.
Onderwerp
Drugs
Taal
Meertalig, Spaans, Engels
Parallelle titel
Narcos. Season 1-3 ; Narcos : Mexico. Season 1
Uitgever
Just Entertainment, © 2019
12 dvd-video's
Oorspr. opname
2015-2018
Speelduur
40 x ca. 60 min.
Aantekening
Afwisselend Spaans en Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands Box bevat de volledige serie Narcos bestaande uit 3 seizoenen en Narcos : Mexico. Seizoen 1 Netflix productie
EAN
8711983969438

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Box met seizoen 1-3* van de Amerikaanse televisieserie ‘Narcos’ en de vervolgserie ‘Narcos: Mexico’**. Seizoen 1 en 2 vertellen het verhaal van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar (Wagner Moura), leider van het Medillínkartel en de jacht die de Amerikaanse drugsbestrijdingsdienst DEA op hem maakt. In december 1993 wordt Escobar doodgeschoten, maar de serie gaat verder. Door de dood van Escobar komen de verhoudingen in de onderwereld anders te liggen en krijgt het concurrerende Cali-kartel steeds meer macht. DEA-agent Javier Peña (Pedro Pascal) zet de strijd voort, met twee nieuwe collega’s. Het verhaal van ‘Narcos: Mexico’ begint in de jaren 1980 als Miguel Ángel Félix Gallardo (Diego Luna) de Mexicaanse drugshandel organiseert en moderniseert en het Guadalajarakartel sticht. ‘Félix’ krijgt al snel de bijnaam ‘El padrino’ (de peetvader). Ongeveer tegelijkertijd verhuist undercoveragent Enrique ‘Kiki’ Camarena (Michael Peña) met zijn vrouw en zoontje van Californië naar Guadalajar…Lees verder

Over Wagner Moura

CC BY 2.0 - Foto van/door Senado Federal

Wagner Maniçoba de Moura (Salvador, 27 juni 1976) is een Braziliaans acteur.

Carrière

Moura studeerde journalistiek aan de Federale Universiteit van Bahia, maar besloot toen om een acteercarrière na te streven. Zijn doorbraak kwam in 2007 toen hij de hoofdrol had in het filmdrama Tropa de Elite. Vervolgens is Moura in toenemende mate verschenen in internationale producties. In 2013 speelde hij in de sci-fi film Elysium. In 2015-2016 vertolkte hij het hoofdpersonage Pablo Escobar in de Netflix-serie Narcos, waarvoor hij een Golden Globe-nominatie ontving.

Filmografie

Film

  • Pop Killer (1998)
  • Rádio Gogó (1999)
  • Woman on Top (2000)
  • Behind the Sun (2001)
  • As Três Marias (2002)
  • Caminho das Nuvens (2003)
  • Car…Lees verder op Wikipedia