Koda wil niet slapen

Walt Disney (auteur), Tjibbe Veldkamp (vertaler)
Violetta is geen klein meisje meer. In haar nieuwe boek 'Mijn dagboek, een jaar later'vertelt ze alles over haar leven. Ze weet nu beter wat ze wil en ze is een stuk zelfverzekerder geworden. Alleen de liefde...Zucht. Leon ziet haar amper staan en Diego is zo irritant. Maar ach, het leven is fantastisch! Dit is Violetta en dit is haar dagboek. Gebaseerd op de Disney Channel serie.
Onderwerp
Voorlezen
Titel
Koda wil niet slapen
Auteur
Walt Disney
Vertaler
Tjibbe Veldkamp
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Brother bear: snow fun
Uitgever
Hoofddorp: Sanoma uitgevers, 2006 | Andere uitgaves
[44] p. : ill.
ISBN
9058556727 9789058556721

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Walt Disney

Walter (Walt) Elias Disney (Chicago, 5 december 1901 – Los Angeles, 15 december 1966) was een Amerikaans tekenaar, filmproducent, filmregisseur, scenarioschrijver, stemacteur, animator, zakenman, entertainer, internationaal icoon en een filantroop.

Disney is met name bekend vanwege zijn vernieuwingen in de animatiefilm-industrie. Als medeoprichter (samen met zijn broer Roy Oliver Disney) van Walt Disney Productions, later omgedoopt tot The Walt Disney Company, werd Disney een van de bekendste filmproducenten ter wereld. Disney won op persoonlijke titel 22 Oscars en werd 59 keer genomineerd met een record van vier Oscars in één jaar, en nog drie ere-Oscars (waarvan de eerste voor de creatie van Mickey Mouse in 1932), wat hem tot de persoon maakt die de meeste Oscars ooit heeft gewonnen. Ook won hij 7 Emmy Awards en vele andere prijzen in binnen- en buitenland. Een groot aantal van zijn films is opgenomen in het National Film Registry. The Walt Disney Company had in 201…Lees verder op Wikipedia

Suggesties

Publicaties over dit werk in de bibliotheek