Strip
Nederlands

At world's end

Walt Disney (auteur)

At world's end

Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Titel
At world's end
Auteur
Walt Disney
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Editie
1
Uitgever
Hoofddorp: Sanoma, 2007
51 p. : ill.
ISBN
9789085742920 (paperback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Stripverhaal gebaseerd op de film 'Pirates of the Caribbean', een Disney-avonturenfilm met in de hoofdrollen bekende namen, waaronder Johnny Depp (Ed Wood, Sleepy Hollow), Orlando Bloom en Keira Knightley. In dit derde deel* de verdere avonturen van piratenkapitein Jack Sparrow in zijn strijd tegen zijn aartsvijand kapitein Barbossa en zijn bemanning, levende doden, alsmede een enorme inktvis. Vanaf ca. 13 jaar.

Over Walt Disney

Walter (Walt) Elias Disney (Chicago, 5 december 1901 – Los Angeles, 15 december 1966) was een Amerikaans filmproducent, filmregisseur, scenarioschrijver, stemacteur, animator, zakenman, entertainer, internationaal icoon en een filantroop.

Disney is bekend om zijn invloed op het gebied van amusement in de twintigste eeuw. Als medeoprichter (samen met zijn broer Roy Oliver Disney) van Walt Disney Productions, werd Disney een van de bekendste filmproducenten ter wereld. Het bedrijf dat hij mede oprichtte, later omgedoopt tot The Walt Disney Company, had in 2017 een omzet van 55 miljard Amerikaanse dollar.

Disney is met name bekend vanwege zijn werk als filmproducent en een populaire presentator, maar ook vanwege zijn vernieuwingen in de filmindustrie, de ontwerpwereld en de pretparkwereld. Hij en zijn werknemers hebben een paar van 's werelds bekendste personages gecreëerd, waaronder Mickey Mouse. Disney was niet alleen de geestelijk vader van deze muis, maar hij …Lees verder op Wikipedia

Suggesties