Strip
Nederlands

At world's end

Walt Disney (auteur)
+1
At world's end
×
At world's end At world's end

At world's end

Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Titel
At world's end
Auteur
Walt Disney
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Editie
1
Uitgever
Hoofddorp: Sanoma, 2007
51 p. : ill.
ISBN
9789085742920 (paperback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Stripverhaal gebaseerd op de film 'Pirates of the Caribbean', een Disney-avonturenfilm met in de hoofdrollen bekende namen, waaronder Johnny Depp (Ed Wood, Sleepy Hollow), Orlando Bloom en Keira Knightley. In dit derde deel* de verdere avonturen van piratenkapitein Jack Sparrow in zijn strijd tegen zijn aartsvijand kapitein Barbossa en zijn bemanning, levende doden, alsmede een enorme inktvis. Vanaf ca. 13 jaar.

Over Walt Disney

Walter (Walt) Elias Disney (Chicago, 5 december 1901 – Burbank, 15 december 1966) was een Amerikaans tekenaar, filmproducent, filmregisseur, scenarioschrijver, stemacteur, animator, zakenman, entertainer, internationaal icoon en een filantroop.

Disney werd vooral bekend door zijn vernieuwingen in de animatiefilm-industrie. Als medeoprichter (samen met zijn broer Roy Oliver Disney) van The Disney Brothers Studio, later omgedoopt tot Walt Disney Productions en later naar The Walt Disney Company, werd Disney een van de bekendste filmproducenten ter wereld. Disney won op persoonlijke titel 22 Oscars en werd 59 keer genomineerd met een record van vier Oscars in één jaar, en nog drie ere-Oscars (waarvan de eerste voor de creatie van Mickey Mouse in 1932), wat hem tot de persoon maakt die de meeste Oscars ooit heeft gewonnen. Ook won hij 7 Emmy Awards en vele andere prijzen in binnen- en buitenland. Een groot aantal van zijn films is opgenomen in het National Film Registry. …Lees verder op Wikipedia

Suggesties