Dvd
Engels

The layover

William H. Macy (regisseur), Kate Upton (acteur), Alexandra Daddario (acteur)

The layover

William H. Macy (regisseur), Kate Upton (acteur), Alexandra Daddario (acteur)
Vanwege een orkaan belanden twee vriendinnen in een saai hotel in St. Louis. Tussen hen ontstaat een felle strijd om de aandacht van een aantrekkelijke lotgenoot.
Titel
The layover
Regisseur
William H. Macy
Acteur
Kate Upton Alexandra Daddario Matt Barr
Taal
Engels
Uitgever
Universal Pictures Benelux, © 2018
1 dvd-video
Oorspr. opname
2017
Speelduur
ca. 84 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans Ondertiteling: Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Bulgaars, Grieks, Turks
EAN
5053083138516

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 12 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Komedie van William H. Macy, die vooral bekend is als acteur (Shameless) met in de hoofdrollen Kate Upton (The other woman) en Alexandra Daddario (Baywatch). Meg en Kate zijn vanaf hun kindertijd vriendinnen en delen een appartement in Seattle. In de liefde en in hun werk zijn ze weinig succesvol. Wanneer ze samen op een last-minutereis naar Florida gaan, wordt hun vliegtuig vanwege een orkaan omgeleid naar St. Louis, waar ze in een saai hotel belanden. Gelukkig is daar ook de aantrekkelijke brandweerman Ryan (Matt Bar) die ze in het vliegtuig leerden kennen. Er ontstaat een keiharde strijd om de aandacht van Ryan. De Amerikaanse recensenten zijn erg kritisch.

Over William H. Macy

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Angela George

William Hall Macy jr. (Miami, Florida, 13 maart 1950) is een Amerikaans televisie-, film- en theateracteur en -regisseur. Hij brak door met zijn hoofdrol in de film Fargo (1996) van Joel en Ethan Coen en speelde onder meer dr. David Morgenstern in de televisieserie ER.

Macy's vader (eveneens William Hall Macy genaamd) was in de Tweede Wereldoorlog piloot van een B-17-bommenwerper. Na de oorlog werkte hij onder andere in de bouw en bij Dun & Bradstreet, voor hij een verzekeringsbedrijf overnam. Zijn moeder Lois was oorlogsweduwe sinds 1943 en hertrouwd met Macy sr. Zij had al een kind uit haar eerdere huwelijk, Fred Merrill.

William Macy studeerde enige tijd diergeneeskunde, maar raakte tijdens zijn studie aan Goddard College in de ban van het theater. Hij kwam daar ook voor het eerst in contact met toneelschrijver David Mamet, met wie hij na zijn studie in 1971 een theatergezelschap begon in Chicago.

In 1980 vertrok Macy naar Ne…Lees verder op Wikipedia