Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De doodgravers van België

+1
De doodgravers van België
×
De doodgravers van België De doodgravers van België

De doodgravers van België

'De doodgravers van België' is het ware verhaal, achter de schermen, van 662 dagen regeringscrisis. Wetstraatjournalist Wouter Verschelden (Newsweek België) sprak met alle hoofdrolspelers en reconstrueerde op basis van de input van onder meer Alexander De Croo, Paul Magnette, Bart De Wever, Conner Rousseau, Koen Geens, Georges-Louis Bouchez, etc… een bijzonder spectaculair verhaal. Het geheel lees
Titel
De doodgravers van België
Auteur
Wouter Verschelden
Taal
Nederlands
Uitgever
[Antwerpen]: MediaNation, 2021 | Andere uitgaven
269 p. : ill.
ISBN
9789464364910 (paperback)
Plaatsingssuggestie
332 (SISO) Politiek in België (ZIZO)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Wouter Verschelden

Wouter Octaaf José Verschelden (Sint-Niklaas, 20 februari 1980) is een Belgisch journalist en uitgever.

Biografie

Wouter Verschelden behaalde een master in de politieke wetenschappen aan de Universiteit Gent en een master in general management aan de Vlerick Business School. In 2010 behaalde hij een master in political journalism aan de Columbia-universiteit.

Van 2004 tot 2010 was Verschelden politiek journalist bij De Standaard. In 2007 schreef hij met Bart Brinckman, Isabel Albers en Steven Samyn de artikelenreeks De Zestien is voor u, een politieke reconstructie over de mislukte regeringsvorming na de stembusgang van 2007. Uit honderd uur aan interviews met hoofdrolspelers distilleerden de redacteurs tien exclusieve verhalen over wat werkelijk gebeurde achter de schermen. Deze artikelenreeks kreeg in 2009 een Dexia-persprijs.

In 2010 werd hij hoofdredacteur van De Morgen. Onder zijn hoofd…Lees verder op Wikipedia