DVD
Dutch

Flikken Rotterdam. [Seizoen 1]

Huub Stapel (actor), Mark Van Eeuwen (actor), Cees Geel (actor)
In Rotterdam krijgen officier van justitie Hein Berg en het rechercheteam van de politie te maken met levensgevaarlijke zaken.
Language
Dutch
Publisher
TRC, 2016
3 dvd-video's
Recording date
2016
Playing time
ca. 450 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8718274546835

Availability in Flemish libraries

More than 16 times in Flemish libraries

Reviews

Omdat Flikken Maastricht een ongehoord succes is, kreeg de serie een spin-off in de vorm van Flikken Rotterdam. Grote motor hierachter is mede-scenarioschrijver en mede-regisseur Victor Reinier. Een team van politiemensen lost per aflevering een aantal zaken op en ondertussen leert de kijker de privé-situaties van de personages beter kennen. Flikken Rotterdam is bedoeld om ietsje donkerder en spannender te zijn dan de afdeling Maastricht. Met onder meer Huub Stapel, Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Cees Geel en Maryam Hassouni. Er keken gemiddeld 1,5 miljoen mensen naar Flikken Rotterdam waarmee het ook een instant succes is geworden. Angela de Jong (AD 9-1-'16 ) schreef: '(...) de eerste aflevering viel me niet tegen. Het blijft Flikken, maar ik vond het door de continue dreiging rond de vermoedelijk corrupte Ben Slachter, het personage van Peter Paul Muller, best wel spannend. Een emotie die ik bij Flikken Maastricht zelden voel.' Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleverin…Read more

About Huub Stapel

CC BY 2.0 - Image by

Hubertus Wijnandus Jozef Marie (Huub) Stapel (born 2 December 1954, in Tegelen) is a Dutch actor. He is especially known from the films De Lift (1983), Flodder (1986) and Amsterdamned (1988) by Dick Maas. He also appeared in the Golden Earring video When the Lady Smiles.

Filmografie

Dutch productions

  • Redbad (2018)
  • Zwarte Tulp (2015) - Luuk Vonk
  • Goedenavond dames en heren (2015) - Benno
  • Hemel op aarde (2013) - Father Sef Janzen
  • A Perfect Man (2013) - Pieter
  • Moeder, ik wil bij de Revue (2012) - Jacob Somers
  • Bellicher:Cel (2012) - Steiner
  • De Goede Dood (2012) - Michael
  • Hard tegen Hard (2011) - Ben Berendsen
  • U & Eye (2011) - Carpenter
  • Titten (2011)
  • Sint (2010) - Saint Ni…Read more on Wikipedia

Suggestions