DVD
Dutch

Flikken Rotterdam. Seizoen 2

Huub Stapel (actor), Mark Van Eeuwen (actor), Cees Geel (actor)
In Rotterdam krijgen officier van justitie Hein Berg en het rechercheteam van de politie te maken met levensgevaarlijke zaken.
Language
Dutch
Publisher
TRC, © 2017
3 dvd-video's
Recording date
2017
Playing time
ca. 450 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8718274548143

Availability in Flemish libraries

More than 15 times in Flemish libraries

Reviews

Seizoen 2 van een spin-off van het succesvolle 'Flikken Maastricht', bedacht door mede-scenarioschrijver en mede-regisseur Victor Reinier. Een team van politiemensen lost per aflevering een aantal zaken op en ondertussen leert de kijker de privé-situaties van de personages beter kennen. In de hoofdrollen onder meer Huub Stapel, Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Cees Geel en Maryam Hassouni. De serie is donkerder en spannender dan het origineel. Aan het begin van dit seizoen blijkt dat de doodgewaande rechercheur Ben Slachter (Peter Paul Muller) toch leeft. Ondanks de inspanningen van officier van justitie Hein Berg wordt hij aangehouden op verdenking van corruptie en in het huis van bewaring geplaatst. Van daaruit onderzoekt hij het verleden van een medegevangene (Arend Brandligt). Het team krijgt te maken met een seriemoordenaar, mensenhandel, gewelddadige overvallen, ontvoeringen, witwaspraktijken en een criminele motorbende. Tien afleveringen.

About Huub Stapel

CC BY 2.0 - Image by

Hubertus Wijnandus Jozef Marie (Huub) Stapel (born 2 December 1954, in Tegelen) is a Dutch actor. He is especially known from the films De Lift (1983), Flodder (1986) and Amsterdamned (1988) by Dick Maas. He also appeared in the Golden Earring video When the Lady Smiles.

Filmografie

Dutch productions

  • Redbad (2018)
  • Zwarte Tulp (2015) - Luuk Vonk
  • Goedenavond dames en heren (2015) - Benno
  • Hemel op aarde (2013) - Father Sef Janzen
  • A Perfect Man (2013) - Pieter
  • Moeder, ik wil bij de Revue (2012) - Jacob Somers
  • Bellicher:Cel (2012) - Steiner
  • De Goede Dood (2012) - Michael
  • Hard tegen Hard (2011) - Ben Berendsen
  • U & Eye (2011) - Carpenter
  • Titten (2011)
  • Sint (2010) - Saint Ni…Read more on Wikipedia

Suggestions