DVD
Dutch

Flikken Rotterdam. Seizoen 4

Huub Stapel (actor), Mark Van Eeuwen (actor), Cees Geel (actor)
In Rotterdam krijgen officier van justitie Hein Berg en het rechercheteam van de politie te maken met levensgevaarlijke zaken.
Language
Dutch
Publisher
TRC, © 2020
3 dvd-video's
Recording date
2019
Playing time
ca. 450 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8718274549430

Availability in Flemish libraries

More than 10 times in Flemish libraries

Reviews

Seizoen 4 van een spin-off van het succesvolle 'Flikken Maastricht', bedacht door mede-scenarioschrijver en mede-regisseur Victor Reinier. Een team van politiemensen lost per aflevering een aantal zaken op en ondertussen leert de kijker de privésituaties van de personages beter kennen. De serie is donkerder en spannender dan het origineel. In de hoofdrollen onder meer Huub Stapel als officier van justitie Hein Berg, Mark van Eeuwen als hoofdagent Dries van Weelden en Maartje van de Wetering als hoofdagente Esther Wegereef-Siebelink. Een nieuw lid van het team is Robin Garcia (Joy Delima) die eerder werkte als undercoveragente onder de naam Charlie Oostzaan. Het team krijgt onder meer te maken met een groepering die het internet wil uitschakelen omdat het een uitvinding van de duivel is. Noodgedwongen nemen ze onorthodoxe methoden om een ramp voor de economie van Rotterdam en van heel Nederland te voorkomen. Andere zaken betreffen de gewelddadige gewapende overval op een geldwagen, de …Read more

About Huub Stapel

CC BY 2.0 - Image by

Hubertus Wijnandus Jozef Marie (Huub) Stapel (born 2 December 1954, in Tegelen) is a Dutch actor. He is especially known from the films De Lift (1983), Flodder (1986) and Amsterdamned (1988) by Dick Maas. He also appeared in the Golden Earring video When the Lady Smiles.

Filmografie

Dutch productions

  • Redbad (2018)
  • Zwarte Tulp (2015) - Luuk Vonk
  • Goedenavond dames en heren (2015) - Benno
  • Hemel op aarde (2013) - Father Sef Janzen
  • A Perfect Man (2013) - Pieter
  • Moeder, ik wil bij de Revue (2012) - Jacob Somers
  • Bellicher:Cel (2012) - Steiner
  • De Goede Dood (2012) - Michael
  • Hard tegen Hard (2011) - Ben Berendsen
  • U & Eye (2011) - Carpenter
  • Titten (2011)
  • Sint (2010) - Saint Ni…Read more on Wikipedia

Suggestions