Livre

Dans la série:
Public cible:
3-5 ans et plus
Drie voorleesverhaaltjes over Maya de bij en haar vriendjes. Rond de bijenkorf en de bloemenweide beleven ze allerlei avonturen. Met felgekleurde illustraties, gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 3 jaar.
Contenu
Rechter Bijenwas
De fles van Willy
Beeralarm
Titre
3 bijzzzonder spannende avonturen. 1
Langue
Néerlandais
Éditeur
Schelle: Studio 100, 2017
103 p. : ill.
9789462772342 (hardback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 24 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Drie voorleesverhaaltjes over belevenissen van de bij Maya, bekend van televisie, in een handzame kleurrijke uitgave met harde kaft. Voorin worden op drie pagina’s de hoofdpersonen voorgesteld, naast Maya en haar vriendje Willy zijn dat Shelby de slak, Max de worm en natuurlijk Flip de sprinkhaan. De verhaaltjes, 'Rechter Bijenwas', 'De fles van Willy' en 'Beeralarm', zijn gebaseerd op afleveringen van de animatieserie. De vrij uitgebreide tekst, die gemiddeld de helft van de pagina’s beslaat, wordt aangevuld met beelden uit de serie. De verhaaltjes en illustraties met de kleine heldin Maya in de hoofdrol zijn gebaseerd op de remake in 3D van de Japanse tekenfilmserie uit de zeventiger jaren van de vorige eeuw. Ze zijn ook op dvd uitgebracht. Commerciële uitgave, geschikt om voor te lezen aan kinderen die mogelijk via de filmpjes hebben kennisgemaakt met het bijtje. In dezelfde uitvoering verschenen nog twee uitgaven*. Vanaf ca. 3 jaar.