Will Hayes, een dertiger, is in een scheiding verwikkeld. Hij vertelt zijn 10-jarige dochter Maya over het leven dat hij leidde voordat hij trouwde en beseft dat je de liefde ook een tweede kans kunt geven
Titre
Definitely, maybe / written and dir. by Adam Brooks
Directeur
Adam Brooks
Compositeur
Clint Mansell
Acteur
Ryan Reynolds Isla Fisher Derek Luke Abigail Breslin Elizabeth Banks Rachel Weisz
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, 2008
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2008
Durée
ca. 105 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Hongaars Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Deens, IJslands, Noors, Portugees, Hongaars, Arabisch, Engels voor slechthorenden
EAN
5050582549348

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 48 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse romantische komedie uit 2007 van Adam Brooks (Invisible circus en schreef o.a. de scenario's voor French kiss en Bridget Jones 2), met Ryan Reynolds (Just friends), Isla Fisher e.a. Geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner die ook Bridget Jones Diary maakten. Als de dertiger Will Hayes in een echtscheiding verwikkeld is, begint zijn tienjarige dochter Maya hem uit te horen over het leven dat hij leidde voor hij getrouwd was. Will vertelt haar over zijn romantische avonturen met verschillende vrouwen. Maya begint in te zien dat de liefde niet zo eenvoudig is als ze altijd had gedacht. Will beseft dat het in de liefde nooit te laat is voor een tweede kans. André Waardenburg (NRC 12-3-'08): 'Definitely, maybe is een verrassend goede romantische komedie die van de gebaande paden durft af te wijken, met verfrissend resultaat. (...) Het knappe is dat je met een goed gevoel de bioscoop verlaat. Dat komt vooral door de sprankelende dialogen, de naturel spelende acteurs en de ge…Lire la suite

À propos de Adam Brooks

CC BY 2.0 - Image by Canadian Film Centre from Toronto, Canada

Adam Brooks (3 septembre 1956, Toronto, Ontario, Canada) est un réalisateur et scénariste canadien.

Filmographie

Réalisateur

  • 1985 : Almost You
  • 1989 : Le Petit Chaperon rouge
  • 2001 : Vérité apparente
  • 2008 : Un jour, peut-être

Scénariste

  • 1985 : Almost You
  • 1995 : French Kiss de Lawrence Kasdan
  • 1996 : Duke of Groove de Griffin Dunne
  • 1997 : Subway Stories de Bob Balaban
  • 1999 : Les Ensorceleuses de Griffin Dunne
  • 1999 : Beloved de Jonathan Demme
  • 2001 : Vérité apparente
  • 2004 : La Plus Belle Victoire de Richard L…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions

Publications sur cette œuvre dans la bibliothèque