DVD
Anglais

Once upon a time. Seizoen 5

Adam Horowitz (scénariste), Edward Kitsis (scénariste), Mark Isham (compositeur)
Een aantal sprookjesfiguren zit door de vloek van Sneeuwwitjes stiefmoeder vast in het dorpje Storybrooke, Maine. De meeste van hen zijn zich niet bewust van hun lot en de vloek kan alleen gebroken worden door Emma Swan, de inmiddels volwassen dochter van Sneeuwwitje.
Titre
Once upon a time. Seizoen 5 / created by Adam Horowitz and Edward Kitsis
Scénariste
Adam Horowitz Edward Kitsis
Compositeur
Mark Isham
Acteur
Ginnifer Goodwin Jennifer Morrison Lana Parrilla Robert Carlyle
Langue
Anglais
Éditeur
ABC Studios, © 2017
6 dvd-video's
Date d'enregistrement
2016
Durée
23 x ca. 43 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden Walt Disney productie
EAN
8717418497002

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Seizoen 5 (2015-2016) van de ABC-televisieserie die werd bedacht en geschreven door Edward Kitsis en Adam Horowitz, die eerder al samenwerkten in ‘Lost’. In de hoofdrol Jennifer Morrison, bekend als dokter Cameron in de serie ‘House’. Het verhaal gaat over een aantal sprookjesfiguren die door de vloek van Sneeuwwitjes stiefmoeder Regina vastzitten in 'onze realiteit' in het fictieve, maar aardse dorpje Storybrooke in de staat Maine. De meeste sprookjesfiguren zijn zich niet bewust van hun lot, maar de vloek kan gebroken worden door Emma Swan, de volwassen dochter van Sneeuwwitje en haar prins. Ze wordt geholpen door haar zoon Henry, die ze als baby afstond voor adoptie en die in het bezit is van een magisch sprookjesboek. Inmiddels is Emma in de macht van duistere krachten. Haar vrienden reizen naar Camelot op zoek naar tovenaar Merlijn om haar te redden. Nieuwe personages zijn onder meer koning Arthur, Guinevere, Jekyll en Hyde. Genomineerd voor veel prijzen, o.a. People's Choice Aw…Lire la suite

À propos de Adam Horowitz

CC BY-SA 3.0 - Image by Gage Skidmore

Adam Horowitz (né le 4 décembre 1971) est un scénariste et producteur américain, surtout connu pour son travail sur les séries télévisées américaines Lost : Les Disparus et Once Upon a Time.

Biographie

Filmographie

Télévision

  • 2001 : Felicity
  • 2000 – 2001 : Popular
  • 2002 - 2003 : Les Anges de la nuit
  • 2003 : Black Sash (épisode 1.04)
  • 2004 : La Vie comme elle est (épisode 1.08)
  • 2004 : Les Frères Scott (épisode 1.20)
  • 2005 - 2010 : Lost : Les Disparus
  • 2011 - 2018 : Once Upon a Time
  • 2013 - 2014 : Once Upon a Time in Wonderland
  • 2016 : Dead of Summer
En lire plus sur Wikipedia

Suggestions