Livre
Néerlandais

Basiscursus Nederlands voor buitenlanders. Tekstboek, 1

A.G. Sciarone (auteur), P.J. Meijer (auteur)

Basiscursus Nederlands voor buitenlanders. Tekstboek, 1

Dans la série:
Genre:
NT2
Basiscursus 1 van de Delftse methode is herzien! De herziene editie van Basiscursus 1 bevat geen cd-rom meer. In plaats daarvan krijgt u met het boek toegang tot de complete herziene online methode in NT2 SCHOOL.
Met Basiscursus Nederlands voor buitenlanders leren laagopgeleide anderstaligen in korte, aansprekende teksten ongeveer tweeduizend belangrijke Nederlandse woorden en woordgroepen.
Titre
Basiscursus Nederlands voor buitenlanders. Tekstboek, 1
Auteur
A.G. Sciarone P.J. Meijer
Langue
Néerlandais
Édition
2de herziene druk, 6de oplage
Éditeur
Amsterdam: Boom, 2017 | Autres éditions
112 p. : ill. + cd
Note
Taalcursus Nederlands, raadpleging in het Nederlands, voor beginners (A1)
ISBN
9789461056344 (paperback)
Placing suggestion
Nederlands 838.5 (SISO) Nederlands ; Cursussen (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 24 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

In deze tweede herziene druk zijn verouderde teksten vervangen en zijn aan elke les grammaticablokken toegevoegd. De vroegere woordenlijsten en cd-rom hebben plaatsgemaakt voor online lesmateriaal met audio, opname en klikbare vertalingen in 27 talen. Ook de opmaak is vernieuwd. Een veel eenvoudiger cursus vergeleken met de andere boeken van de Delftse Methode dankzij de korte zinnen. Dit boek komt beslist tegemoet aan de behoefte van hoogopgeleiden die liever willen starten met een simpeler cursus. Toch dachten de auteurs niet in eerste instantie aan hen. Ze mikken vooral op laagopgeleiden. Maar is dit hele online programma wel wel zo geschikt voor laaggeschoolden? De toetsen bijvoorbeeld veronderstellen dat cursisten uit hun hoofd, enkel op gehoor hele zinnen kunnen typen. Meer een schrijftoets eigenlijk. Voor hoog- en middelhoog opgeleiden uiterst effectief, maar voor veel laaggeschoolden zal dat net een brug te ver zijn. In deze basiscursus van A0 tot A1 worden zo'n duizend woorde…Lire la suite

Suggestions