Livre
Néerlandais

Nederlands voor buitenlanders. Oefenboek

A.G. Sciarone (auteur), Alied Blom (auteur), Jan Erik Grezel (auteur)
Omschrijving
Werk je graag online maar wil je liever ook het boek bij de hand hebben dan kun je hier een voordelige combinatie bestellen.

Het combinatiepakket bevat het tekstboek van Nederlands voor buitenlanders plus inloggegevens voor je eigen account met een jaar toegang tot de online cursus Nederlands voor buitenlanders.

Doelgroep
Deze methode is bedoeld voor ho
Titre
Nederlands voor buitenlanders. Oefenboek
Auteur
A.G. Sciarone Alied Blom Jan Erik Grezel Jan Landsbergen P.J. Meijer Conny Wesdijk Sonja Van Boxtel
Langue
Néerlandais
Édition
4de herziene druk, 5de oplage
Éditeur
Amsterdam: Boom, 2017 | Autres éditions
224 p.
Note
Taalcursus Nederlands, raadpleging in het Nederlands, voor beginners (A2)
ISBN
9789085067207 (paperback)
Placing suggestion
Nederlands 838.5 (SISO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 7 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Met de Delftse methode leren buitenlanders aanzienlijk sneller Nederlands dan met traditionele lesmethoden mogelijk is, aldus uitgeverij Boom. De methode is dan ook bij uitstek geschikt om buitenlanders voor te bereiden op een snelle inburgering. In 25 lessen bereikt de cursist het voor het inburgeringsexamen benodigde NT2-niveau A2. Een lespakket bestaat uit een groen tekstboek plus twee cd's en een cd-rom voor het tekstboek, een geel oefenboek met cd en een woordenlijst.

In deze vierde editie zijn de teksten volledig herzien. Er werd daarbij veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid. Aan bod komen thema's zoals boodschappen doen, de weg vragen, het huishouden, naar de dokter, naar de politie, debatteren, solliciteren. De teksten werden opgefleurd met illustraties die de aanleiding voor bijkomende conversaties kunnen zijn. Specifiek voor de Delftse methode zijn de woordvertalingen. Voor de talen Engels, Frans, Duits, Turks, Spaans en Arabisch worden de vertalingen in een a…Lire la suite
De bekende Delftse methode die met name gericht is op een snelle woordenschatverwerving en zeer geschikt is voor het leren van NT2 voor hoger opgeleiden, is onlangs herzien. De teksten zijn up-to-date gemaakt en de vragen zijn verbeterd. De oefeningen in dit boek volgen per hoofdstuk een vast stramien: vragen over de tekst, algemene vragen, grammaticaoefeningen, invuloefeningen en een schrijfopdracht. Zoals in het voorwoord staat, zijn de oefeningen strikt gebonden aan de tekst uit het tekstboek* en heeft het alleen zin met het oefenboek aan de slag te gaan na grondige bestudering van de teksten. De vragen zijn bedoeld als startpunt van en gesprek in de klas. Op de bijgeleverde cd-rom staan nog veel meer oefeningen met foutencommentaar en luister- en uitspraaktraining. Het doelniveau van de cursus is A2 volgens het Europees Referentiekader. Deze vierde editie is volledig vernieuwd en aangepast aan de eisen van het inburgeringsexamen. Met deze herziene editie kan de Delftse methode wee…Lire la suite

Suggestions