Livre
Français

Désolée, je suis attendue : roman

Désolée, je suis attendue : roman

Genre:
Yaël is de laatste jaren een echte workaholic geworden; als er iemand opduikt uit het verleden en ze door haar baas verplicht op vakantie wordt gestuurd, moet ze nieuwe keuzes maken.
Titre
Désolée, je suis attendue : roman
Auteur
Agnès Martin-Lugand
Langue
Français
Éditeur
Paris: Lafon, 2016
378 p.
ISBN
9782749923871 (paperback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 39 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Yaël, een Parisienne van midden dertig, geniet van haar baan en de kansen die zij van haar baas krijgt. Met haar hakken en mantelpakjes lijkt ze niet meer op de onbezonnen meid die ze was. Haar werk is haar leven en de weekenden werkt ze door om haar targets te halen. Haar vrienden en familie doen er steeds minder toe. Voor haar zelf loopt echter alles op rolletjes. Als er plotseling iemand opduikt uit het verleden en ze bovendien door haar baas verplicht op vakantie wordt gestuurd, ontkomt ze er niet aan om nieuwe keuzes te maken. Dat dit niet zonder slag of stoot kan, is overduidelijk. Hoewel het einde voorspelbaar is, wil je het boek toch in één adem uitlezen om de afloop te weten te komen. In een vlotte, hilarische, luchtige stijl, maar met een ernstige ondertoon weet de schrijfster de lezer mee te zuigen in een verhaal dat leest als een feelgood film, maar dat je ook aan het denken zet over de keuzes die je zelf maakt in het leven. In korte tijd is de schrijfster één van de best …Lire la suite

À propos de Agnès Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand est une romancière française née en 1979 à Saint-Malo en Ille-et-Vilaine (Bretagne).

Biographie

Psychologue de formation, Agnès Martin-Lugand s'est tournée vers l'écriture et a publié un premier roman Les gens heureux lisent et boivent du café en auto-édition sur la plate-forme Kindle d'Amazon.com, le 25 décembre 2012.

Vite repérée par des blogueurs littéraires proches du milieu de l'auto-édition, elle est finalement publiée par les éditions Michel Lafon,.

En 2019, parait une adaptation de Les gens heureux lisent et boivent du café en roman graphique avec le concours de Véronique Grisseaux (scénariste) et de la dessinatrice Cécile Bidault, toujours chez l'éditeur Michel …En lire plus sur Wikipedia