Na de moord op een nachtwaker, richten vier mannen een burgerwacht op. Dan blijkt dat aliens verantwoordelijk zijn voor de moord.
Titre
The watch
Directeur
Akiva Schaffer
Compositeur
Christophe Beck
Acteur
Ben Stiller Vince Vaughn Jonah Hill Richard Ayoade
Langue
Anglais
Éditeur
Twentieth Century Fox, 2012
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2012
Durée
ca. 97 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
EAN
8712626070153

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 33 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse sciencefictionkomedie van regisseur Akiva Schaffer (Saterday Night Live) met in de hoofdrollen Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill en Richard Ayoade. Nadat een nachtwaker in zijn winkel wordt vermoord, besluit de supermarktmanager Evan een burgerwacht op te richten. In het slaperige Amerikaanse stadje Glenview is niet veel animo voor dit initiatief. Toch melden zich drie mannen aan: de getrouwde Bob die graag zijn huwelijk ontvlucht, Franklin die wil bewijzen dat hij geen lozer is en Jamarcus die bij de groep wil horen en hoopt dat angstige vrouwen met hem naar bed willen. Dan blijkt dat aliens verantwoordelijk zijn voor de moord. Dana Linssen (NRC 22-8-'12): '(...) een melige komedie (...) ontaardt in een seksistische kakofonie over orgies en aliens.' Martijn Scheepers (Cinemagazine, i) geeft 2 1/2 ster (uit 5): '(...) het zijn veelal makkelijke, puberale grappen over met name seks waar de makers zich toe verlagen. (...) Het positieve aan een film als deze, die qua humo…Lire la suite

À propos de Akiva Schaffer

CC BY-SA 3.0 - Image by Gage Skidmore

Akiva Schaffer est un acteur, scénariste, réalisateur et musicien américain, né le 1er décembre 1977 à Berkeley, en Californie. Il fait partie du groupe humoristique The Lonely Island, avec Jorma Taccone et Andy Samberg, associé au Saturday Night Live.

Filmographie

Réalisateur

  • 2007 : Hot Rod
  • 2012 : Voisins du troisième type
  • 2016 : Popstar : Never Stop Never Stopping avec Jorma Taccone 

Producteur

  • 2017 : Brigsby Bear de Dave McCary

Acteur

  • 2017 : Brooklyn Nine-Nine : Brett Booth (saison 5 épisode 20)

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions