Livre
Anglais

The better sister

Alafair Burke (auteur)
Als een advocaat in zijn buitenhuis wordt doodgestoken, zetten zijn echtgenote en haar zus, zijn ex, alles op alles om de onschuld van de tienerzoon te bewijzen.
Sujet
Geheimen
Titre
The better sister
Auteur
Alafair Burke
Langue
Anglais
Éditeur
London: Faber and Faber, 2019
329 p.
ISBN
9780571345557 (paperback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 1 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Een prominente advocaat wordt in zijn buitenhuis in The Hamptons doodgestoken aangetroffen. Zijn tweede echtgenote Chloe is de bekende editor van een tijdschrift dat veel aandacht besteedt aan de #Themtoo Feminist Movement. Haar zus Nicky, de eerste vrouw, is de moeder van tienerzoon Ethan. Zij is na een incident met de baby bij het zwembad en haar drank- en drugsgebruik uit de ouderlijke macht ontzet. Als Ethan hoofdverdachte wordt, in hechtenis komt, trekt Nicky bij Chloe in en ze huren een advocate in. Oude geheimen komen boven tafel. Wat is er werkelijk gebeurd bij het zwembad? Waarom heeft Chloe een verhouding en wie stuurt haar haat-mails? Hoe was Adam werkelijk? De auteur, professor in de rechten, schreef meerdere series, o.a. samen met M. Higgins Clark. De twee zussen, met hun dysfunctioneel verleden, zijn goed neergezet. Ethan is de ultieme probleemtiener, die iets over zijn vader verzwijgt. Er is niet veel actie, maar de plot is helder en zit goed in elkaar. Een prima ‘domes…Lire la suite

À propos de Alafair Burke

CC BY 2.0 - Image by Mark Coggins

Alafair Burke (née en novembre 1969 à Fort Lauderdale, en Floride) est une juriste et romancière américaine.

Fille de l'écrivain James Lee Burke, elle est l'autrice de deux séries de romans policiers : la première met en scène Samantha Kincaid, procureur à Portland ; la seconde a pour héros Ellie Hatcher, une détective du New York City Police Department.

Œuvre

Série Samantha Kincaid

  • Judgment Calls (2003)
  • Missing Justice (2004)
  • Close Case (2005)

Série Ellie Hatcher