DVD
Anglais

Bears : grizzly

Alastair Fothergill (directeur), Keith Scholey (directeur), Thomas Acda (narrateur)
Verfilming van het wel en wee van een berenfamilie in Alaska waarvan de twee jonge welpjes continu verzeild raken in spannende of komische situaties.
Sujet
Beren
Titre
Bears : grizzly
Directeur
Alastair Fothergill Keith Scholey
Narrateur
Thomas Acda 1967-
Langue
Anglais
Éditeur
Disney DVD, 2015
1 dvd-video
Durée
74 min.
Note
Taalkeuze: Nederlands, Frans Ondertiteling: Frans
EAN
8717418465513
Placing suggestion
598.95 (SISO) Roofdieren (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Disney-natuurdocumentaire uit 2014 van Allastair Fothergill, waarin een berenfamilie in Alaska een jaar lang gevolgd wordt. Een feelgood dierenfilm voor het hele gezin met oogstrelende close-ups van de dieren, dramatisch landschap en sfeerverhogende muziek. De Nederlandse tekst is ingesproken door Thomas Acda. 'Disneynature’s regisseur Allastair Fothergill weet ditmaal op unieke wijze de typische berenmanieren vast te leggen. Berespannend, ontroerend, grappig en vol wijze lessen', schrijft Constant Hoogenbosch (Moviemachine.nl 21-4-'15). Hij geeft een 7. 'Vergeet de kunstmatig aangebracht spanning: Bears is op zijn best als het lekker donzig blijft' vindt Berend Jan Bockting (Volkskrant 23-4-'15) en geeft 3 sterren.

À propos de Alastair Fothergill

Alastair Fothergill est un producteur et réalisateur britannique de films documentaires né le 10 avril 1960 au Royaume-Uni.

Il est considéré comme le "Spielberg des films animaliers" par le Wall Street Journal[réf. nécessaire].

Filmographie

Comme producteur
  • 1990 : Les défis de la vie (The Trials of Life, série télévisée)
  • 1993 : Life in the Freezer (série TV)
  • 1999 : The Living Edens (série télévisée)
  • 2001 : The Blue Planet (série télévisée)
  • 2002 : Nature (série télévisée)
  • 2006 : The Making of Deep Blue (vidéo)
  • 2006 : Planète Terre (Planet Earth, série télévisée)
  • En lire plus sur Wikipedia