Otto, een werkloze LA punk, gaat in zee met een Reposession Man. Het duo steelt gestolen auto's terug tegen een flinke vergoeding. Zo jagen ze op een auto waarin een geschifte overheidswetenschapper een pakje vervoert dat gelinkt wordt aan buitenaards leven
Titre
Repo man / written and dir. by Alex Cox
Directeur
Alex Cox
Acteur
Emilio Estevez Harry Dean Stanton Steven Hufsteter
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, © 2018 | Autres éditions
1 dvd-video
Date d'enregistrement
1984
Durée
ca. 1 uur, 28 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans Ondertiteling : Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Deens, Fins, Zweeds, Noors, Grieks, Turks, Arabisch, Hebreeuws, Russisch
EAN
5053083169923

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

À propos de Alex Cox

CC BY-SA 3.0 - Image by hinnk

Alex Cox, né le 15 décembre 1954 à Liverpool, est un acteur, réalisateur et scénariste britannique.

Filmographie sélective

Comme acteur

  • 1980 : Sleep Is for Sissies : Roy Rawlings
  • 1981 : The Strange Case of Mr. Donnybrook's Boredom : voix
  • 1984 : La Mort en prime (Repo Man) : Carwash Attendant
  • 1984 : Scarred (en) : Porno Stud
  • 1986 : Sid and Nancy : Man sitting in Mr. Heads room
  • 1987 : Straight to Hell : A thug in the Amazulu band
  • 1990 : Une trop belle cible (Catchfire) de Dennis Hopper : D.H. Lawrence
  • 1991 : Highway PatrolmanEn lire plus sur Wikipedia