DVD
Anglais
Vervolg op Look who's talking, waarin kleuter Mickey een zusje krijgt
Titre
Look who's talking too
Directeur
Amy Heckerling
Compositeur
David Kitay
Acteur
Kirstie Alley John Travolta
Langue
Anglais
Éditeur
Columbia Tristar Home Entertainment, 2011
1 dvd-video
Date d'enregistrement
1990
Durée
76 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Turks, Grieks, Pools, Tsjechisch, Hongaars, Bulgaars, Deens, Zweeds, Fins, Noors, IJslands, Arabisch, Hindoestaans, Hebreeuws
EAN
8712609743111

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 15 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Een vervolg op de succesvolle komedie Look who's talking* met opnieuw in de hoofdrollen John Travolta en Kirstie Alley als het echtpaar Bracchio. Mickey, de baby uit de eerste film, wiens gedachten en commentaren je hoort met de stem van Bruce Willis, is inmiddels een kleuter, die zindelijk moet worden en geconfronteerd wordt met de komst van een zusje, Julie. Het zusje 'praat' met de stem van Roseanne Barr. Deze film is door de recensenten slecht ontvangen ('flauw', 'het nieuwtje is er af'), maar kinderen vanaf een jaar of negen zullen er wel plezier aan beleven.

À propos de Amy Heckerling

Amy Heckerling est une réalisatrice, scénariste, productrice et actrice américaine née le 7 mai 1954 dans le Bronx dans l'État de New York aux États-Unis.

Biographie

Filmographie

comme réalisatrice

  • 1982 : Ça chauffe au lycée Ridgemont (Fast Times at Ridgemont High)
  • 1984 : Johnny le dangereux (Johnny Dangerously)
  • 1985 : Bonjour les vacances 2 (European Vacation)
  • 1986 : Fast Times (série télévisée)
  • 1989 : Allô maman, ici bébé ! (Look Who's Talking)
  • 1990 : Allô maman, c'est encore moi (Look Who's Talking Too)
  • 1995 : Clueless
  • 1996 : Clueless (série télévisé…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions